Barcelona Cultura

Maridatge de gastronomia i disseny al curs Design the Restaurant Experience

La gastronomia arriba al Disseny Hub Barcelona durant el curs “Design the Restaurant Experience” en la seva versió “Executive”, impulsada pel BCD i Plateselector. Aquesta edició té el propòsit d’acostar els professionals amb establiments i projectes gastronòmics a serveis, actualitzacions i tendències del sector.

Durant els dies 19, 21, 26 i 28 de novembre i el 3 de desembre, els assistents al curs participaran en sessions i tallers amb l’objectiu d’adquirir coneixement i tècniques per aplicar el disseny i diferents metodologies al món de la cuina i la restauració. Les activitats comptaran amb la participació d’experts reconeguts com Pere Castells, Jordi Gàmez, Andreu Carulla o Jaume Mendieta, així com de projectes com elBulli o El Celler de Can Roca. S’hi tractaran temes relacionats amb la creació d’idees i oportunitats, tendències en el sector, el disseny d’un servei o la sostenibilitat.  A través de l’estudi de casos d’èxit i sessions pràctiques vol aprofundir-se també en la comunicació i màrqueting gastronòmic, explicat la rellevància de tractar els continguts i com relacionar-se amb els mitjans de comunicació i els influencers.

El curs vol destacar la importància del disseny i com aquest condiciona l’àmbit de la restauració, a causa del boom que està patint aquest a la ciutat de Barcelona, però que també ha generat més dificultats per diferenciar-se dels competidors.

“Volem treure els professionals del seu espai habitual i crear un equip d’alt rendiments que els faci dubtar del que fins ara donaven per establert”, apunta Anna Verbon, responsable del programa “Hem de sacsejar-los amb teories disruptives per tal que acabin adquirint un coneixement que els permeti mantenir el seu negoci actualitzat”.

L’edició “Executive” no serà l’única d’aquest curs, ja que “Design the Restaurant Experience” organitzarà un altre esdeveniment més endavant.

Podeu consultar la programació i inscriure-us al curs aquí.

Altres notícies

Concurs de Sant Jordi: Què t'inspir...

15/04/2019

L'arquitectura barcelonina ha estat, des dels seus inicis, una font d'inspiració per a artistes i creadors. La...

OFFF: el punt de trobada del millor tale...

10/04/2019

L’OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, fa parada a la ciutat...

“L’OFFF crea el moment perfecte perquè l...

10/04/2019

En el marc del compte enrere de l’OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona...

La creativitat i les tendències tornen a...

10/04/2019

La quarta edició de la ...