Barcelona Cultura

Maridatge de gastronomia i disseny al curs Design the Restaurant Experience

La gastronomia arriba al Disseny Hub Barcelona durant el curs “Design the Restaurant Experience” en la seva versió “Executive”, impulsada pel BCD i Plateselector. Aquesta edició té el propòsit d’acostar els professionals amb establiments i projectes gastronòmics a serveis, actualitzacions i tendències del sector.

Durant els dies 19, 21, 26 i 28 de novembre i el 3 de desembre, els assistents al curs participaran en sessions i tallers amb l’objectiu d’adquirir coneixement i tècniques per aplicar el disseny i diferents metodologies al món de la cuina i la restauració. Les activitats comptaran amb la participació d’experts reconeguts com Pere Castells, Jordi Gàmez, Andreu Carulla o Jaume Mendieta, així com de projectes com elBulli o El Celler de Can Roca. S’hi tractaran temes relacionats amb la creació d’idees i oportunitats, tendències en el sector, el disseny d’un servei o la sostenibilitat.  A través de l’estudi de casos d’èxit i sessions pràctiques vol aprofundir-se també en la comunicació i màrqueting gastronòmic, explicat la rellevància de tractar els continguts i com relacionar-se amb els mitjans de comunicació i els influencers.

El curs vol destacar la importància del disseny i com aquest condiciona l’àmbit de la restauració, a causa del boom que està patint aquest a la ciutat de Barcelona, però que també ha generat més dificultats per diferenciar-se dels competidors.

“Volem treure els professionals del seu espai habitual i crear un equip d’alt rendiments que els faci dubtar del que fins ara donaven per establert”, apunta Anna Verbon, responsable del programa “Hem de sacsejar-los amb teories disruptives per tal que acabin adquirint un coneixement que els permeti mantenir el seu negoci actualitzat”.

L’edició “Executive” no serà l’única d’aquest curs, ja que “Design the Restaurant Experience” organitzarà un altre esdeveniment més endavant.

Podeu consultar la programació i inscriure-us al curs aquí.

Altres notícies

La moda més ètica i sostenible al BEFF 2...

19/11/2018

El Barcelona Ethical Fashion Fest presentarà una visió més sostenible de la indústria de la moda al ...

Els llums de Nadal s’encenen de nou per...

15/11/2018

Un any més, el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i l’Ajuntament de Barcelona convoquen la...

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...

"L’ADCE European Creativity Festiva...

09/11/2018

P)Què podem trobar en aquesta edició de l'ADCE European Creative Festival...