Barcelona Cultura

Nit ADG Laus 2019: un must al Disseny Hub

Un any més, la Nit ADG Laus reuneix al Disseny Hub Barcelona per a premiar l’excel·lència creativa en disseny gràfic i comunicació visual entre la comunitat creativa d’Espanya. Després de 49 edicions des de de la seva fundació, avui en dia els premis són una institució consolidada i madura, els guardons de la qual reconeixen l'excel·lència en Disseny Gràfic, Digital, Publicitat i Audiovisual.

Aquesta edició ha comptat amb més de 1.100 inscripcions, examinades per un jurat de professionals nacionals i internacionals que es va reunir el passat 29 de març i que, va atorgar 306 premis entre bronzes, plates, ors, Grand Laus i Laus Aporta. Alguns d’aquests premis els podreu veure a l’exposició “El millor disseny de l’any” del 2020 que, com cada any, recollirà les obres finalistes dels diferents premis organitzats per les associacions del FAD. Us recordem que l’edició d’enguany pot visitar-se a la Sala A del Disseny Hub Barcelona fins l’1 de setembre en horari de 10 h a 20 h.

Pionera del branding televisiu al nostre país, Ana Zelich ha estat guardonada amb el premi Laus d’Honor 2019. La junta de l’ADG-FAD ha decidit distingir la dissenyadora gràfica i directora creativa pel seu treball, que es desenvolupa en paral·lel a l'evolució de l'animació i la gràfica aplicada a la imatge en moviment, des de l'etapa inicial de la televisió analògica fins a la digital. La menció es concedeix anualment a aquelles persones professionals del sector del disseny i la comunicació que han tingut una trajectòria encomiable i de mestratge per a tota la professió.

Aquest any, la Nit ADG Laus se celebrarà el dijous 20 de juny en el marc de la Barcelona Design Week co-organitzada pel FAD i BCD, i les entrades ja es poden adquirir a un preu especial per a socis de l’ADG. Us deixem amb la shortlist d’enguany perquè aneu escalfant motors i us esperem el pròxim dia 20 a partir de les 19 h al Disseny Hub Barcelona amb la festa de la professió més important del sector.

Altres notícies

Oscar Guayabero: “Estem vivint un moment...

10/10/2019

Oscar Guayabero (1968) és para-dissenyador. Ell no dissenya, diu, sinó que activa disseny, i ho fa des del pensament, l...

El Museu del Disseny revisa l’obra i pen...

10/10/2019

L’exposició...

Què fer en família al Disseny Hub aquest...

09/10/2019

En línia amb el compromís del Disseny Hub Barcelona per fer arribar el disseny i la cultura a totes les edats, la tardor arriba al...

Talent i orfebreria, els protagonistes d...

09/10/2019

El principal esdeveniment de joieria artística i objectes d'autor del país, JOIA Barcelona Art Jewellery & Objects...