Barcelona Cultura

No et perdis les activitats paral·leles amb motiu de l'exposició ‘Tapas’

Amb motiu de l’exposició ‘Tapas. Spanish Design for food’ que s’exhibeix a la Sala B del Disseny Hub fins al 21 de maig, podreu trobar diferents activitats on copsar la relació entre disseny i  gastronomia. 

Una de les activitats que es durà a terme són els ‘Diàlegs entre disseny i gastronomia’, tres sessions de debat entre cuiners i dissenyadors que han viscut l’experiència de col·laborar conjuntament. El dimarts 25 d’abril serà el torn de Javier Bonet i Martí Guixé, el 2 de maig parlaran sobre aquesta col·laboració Ferran Adrià i Luki Huber i l’11 de maig, Jordi Roca i Andreu Carulla conversaràn entorn el mateix tema.

Com s’estableixen aquestes col·laboracions o com la gastronomia es recolza en el disseny com a eina creativa seràn punts que els assistents descobriran en aquestes sessions, moderades per Juli Capella, comissari de l’exposició ‘Tapas’.

A més d’aquests diàlegs també trobareu la taula rodona 'Plats del dia', amb Juli Capella, Rosa Cortiella, ceramista i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny. En aquesta activitat, es presentaran aquells projectes de Food design més significatius dels últims 5 anys. 

Finalment, també trobareu activitats per a tota la família com ‘La Vaixella màgica’, on podreu construir una peça de vaixella utilitzant com a material la xocolata, amb el motlle de plat Ona, una creació de la dissenyadora Gemma Bernal.

Altres notícies

A partir de dimarts, comencen els '...

20/04/2017

A partir del dimarts vinent s'inicia el cicle de 'Diàlegs entre gastronomia i disseny', amb motiu de l'exposició ...

T'agradaria donar a conèixer la tev...

18/04/2017

Des de la inauguració del Disseny Hub, i com a part de la seva tasca...

No et perdis les activitats paral·leles...

13/04/2017

Amb motiu de l’exposició ‘...

Arriba l’Urban Sketching al Disseny Hub

10/04/2017

A partir d'aquest dimecres i fins dissabte, a la Biblioteca El Clot-Josep Benet tindrà lloc Urban ...