Barcelona Cultura

Oberta la convocatòria per participar als premis FAD 2019

 

Ja està oberta la convocatòria pels Premis FAD 2019, que guardonen les millors obres i materials relacionats amb l’arquitectura i l’interiorisme d’Europa, convocats per l’ARQUIN-FAD. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades a la península Ibèrica o a les Illes entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018; i els participants poden presentar les seves candidatures fins les 12h del dijous 31 de gener de 2019.

Es tracta de la 61ª edició d’aquests premis, fet que els converteix en un dels guardons d’aquest àmbit amb més recorregut, alhora que els situa entre els més prestigiosos de la península Ibèrica. Els Premis FAD es divideixen en quatre categories a les que es pot presentar l’obra: Arquitectura, Ciutat i Paisatge, Interiorisme i Intervencions Efímeres, i que seran avaluades per un jurat format per una presidenta, l'arquitecte Fuensanta Nieto, i els vocals Xavier Badia, Pilar Líbano, Roger Subirà, Sofía Machado Santos, i Íñigo García Odiaga.

A més a més dels premis d’Arquitectura i Interiorisme, també s’han presentat les convocatòries dels Premis FAD de Pensament i Crítica 2019 i els Premis FAD Internacionals 2019, que celebren la seva 14a i 6a edició, respectivament. Als primers s’hi podran presentar obres publicades durant el 2018 a la península Ibèrica i les Illes, i el jurat estarà format per Roger Miralles i els vocals Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi. Quant als Premis FAD Internacionals 2019, poden presentar-s’hi aquells estudis amb seu principal a la península i les illes, però desenvolupades a qualsevol altre lloc del món, sempre que s’hagin acabat entre 2016 i 2018. Integren el jurat d’aquests premis Anne Lacaton i els vocals Marta Labastida i Pep Quílez.

Podeu obtenir més informació sobre les bases dels Premis FAD 2019 aquí. Per dur a terme la inscripció als Premis FAD 2019 accediu aquí.

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...