Barcelona Cultura

Oberta la inscripció als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2018

Participar en l’edició 2018 dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme ja és possible. ARQUINFAD, la secció de disseny de l’espai del FAD, ja ha obert aquest any la convocatòria a la 60a edició d’aquests guardons. Fins al 25 de gener vinent, s’hi poden inscriure les obres acabades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017 en les categories d’Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

Aquest any, el jurat dels guardons estarà presidit per Anna Bach i comptarà amb la participació de Ricardo Carvalho, Pau de Solà-Morales, Cristina Domínguez, Carmen Moreno i Susana Pavón.

ARQUINFAD també ha obert les inscripcions a dues convocatòries de premis més recents: la 13a edició del Premi FAD de Pensament i Crítica, que guardona una publicació de l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme; i la 5a edició dels Premis FAD Internacionals, que recompensen el treball dels estudis espanyols en altres països.

L’edició del 2017 dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme va deixar un conjunt de professionals guardonats per obres que el Jurat va considerar de gran qualitat. A la categoria d’Arquitectura, els premiats van ser Emilio Tuñón i Luis Moreno per la seva intervenció al Museo de las Colecciones Reales. Victoria Acebo i Ángel Alonso  es van endur el guardó de la categoria d’Interiorisme pel seu treball Pontejos 9. Claudi Aguiló, Albert Domingo i Xavier Vendrell, en canvi, van guanyar el de Ciutat i Paisatge pel seu projecte de rehabilitació del Parc de Joan Oliver a Badia del Vallès. Finalment, el premi de la categoria d’Intervencions Efímeres va ser per a Luis Martínez Santa-María i Roger Sauquet, que van idear les Columnes Commemoratives dels 30 anys de la reconstrucció del Pavelló Alemany de Mies van der Rohe.

El jurat donarà a conèixer el seu veredicte en un acte públic que coincidirà amb una exposició de les obres declarades com a finalistes.

 

Altres notícies

JOYA Barcelona celebra​​ deu anys com a...

17/09/2018

Amb motiu del desè aniversari, el 4, 5, i 6 d'octubre, s'ha traslladat la fira al Disseny HUB Barcelona, ​​el centre multifuncional i...

"El material i Materfad han entès q...

12/09/2018

Què és Materfad i quins són els principals serveis que ofereix?

Materfad, Centre de Materials de Barcelona, és un centre de suport a...

ARQUINSET i Service Design Days s'i...

07/09/2018

Aquesta tardor, arquitectura, disseny d'interiors i disseny de serveis es donen cita al Disseny Hub en dos cicles diferents....

Els materials del futur, a 'Future...

07/09/2018

Es tracta de l'únic material de construcció que no afegeix emissions de carboni a l'atmosfera i ha estat utilitzat pels humans des...