Barcelona Cultura

Obertes les inscripcions per participar al Design Market

El Foment de les Arts i el Disseny (FAD) ha obert el termini d’inscripcions per participar a la 7a edició del Design Market, un esdeveniment que pretén reunir a Barcelona els millors creadors actuals, marques més destacades i nous talents del disseny independent.

El Design Market tindrà lloc durant els dies 14, 15 i 16 del proper desembre al Disseny Hub Barcelona i acollirà fins a 120 expositors, d'entre aquells que presentin la seva candidatura.  Les propostes seran avaluades per un comitè d’experts membres de les directives de les associacions del FAD: disseny industrial per part del ADI-FAD, disseny gràfic per part d’ADG-FAD, art i artesania des d’A-FAD, moda i complements des de Nou MODA-FAD i arquitectura i interiorisme per part d’ARQUIN-FAD.  La convocatòria per participar-hi tancarà el dia 17 d’octubre i els seleccionats seran notificats a finals de mes.

A mercat s’hi podrà trobar una gran diversitat de productes, des d’objectes per la llar, art, moda, joieria i complements, fins a artesania i elements gràfics o publicacions, entre altres. A més, s’organitzaran diverses activitats i tallers per a tots els públics relacionats amb el disseny.  Des de l’organització esperen que s’hi congreguin més de 10.000 visitants, d’acord amb les xifres d’edicions anteriors.

Per inscriure’s al Design Market accediu aquí. 

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...