Barcelona Cultura

Obertura de l'exposició "Rehogar: Disseny Obert i Reutilització" al Disseny Hub

A partir del 10 de novembre es podrà visitar al Disseny Hub la vuitena edició de Rehogar: Disseny Obert i Reutilització, una exposició col·lectiva entorn de disseny obert a la reutilització com eina de transformació social. La mostra exposa a més de les peces, les eines necessàries i els processos de construcció perquè tots els usuaris ho puguin fer a casa seva.

La mostra, organitzada per Makea tu vida amb la col·laboració del Museu del Disseny, explora una àmplia varietat de transformacions a través d’una selecció de 54 propostes amb un ADN obert i compartible que reflecteixen els processos, les pràctiques i les eines que faciliten la transformació social en la vida quotidiana. L’exposició també està acompanyada per diferents activitats que amplien el marc teòric, el coneixement i la pràctica que hi ha darrera dels projectes exhibits a Rehogar: Disseny Obert i Reutilització. Tallers, debats, rutes i presentacions són alguns dels formats que hi trobarem.  

Rehogar és una invitació directa a la reflexió del visitant i a embrutar-se les mans per ser part activa de la transformació social a través de la reutilització. La Sala A del Disseny Hub Barcelona acollirà aquesta exposició considerada un referent en el terreny de la reutilització de residus com a matèria primera per a nous objectes.

 

 

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...