Barcelona Cultura

OFFF: el punt de trobada del millor talent local i internacional del disseny

L’OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, fa parada a la ciutat comtal amb la seva 19a edició. Durant tres dies, el Museu del Disseny serà el punt de trobada de les principals veus de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en camps com el disseny, la música i l’art.

El festival aplega la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional. Enguany, el seu programa inclou 60 conferències i més d’un centenar d’artistes d’arreu del món. Entre els convidats, destaquen Nomada Studio, que presentarà el videojoc Gris, il·lustrat per Conrad Roset i desenvolupat per a Nintendo Switch i PC; Abby Beck, top senior product manager de Google; i l’artista i dissenyador James Vitore, que presentarà el seu darrer llibre “Feck perfuction”.

Bona part del talent local el portarà el festival Blanc, que va sumar forces amb l’OFFF fa dos anys per a expressar que són una comunitat nascuda per inspirar i crear. Ressonen noms com OnionlabSix N. Five i Josep Prat Sorolla.

La 19a edició del festival s’inaugurarà amb el film The Mill dirigit per Ilya Abulkhanov, de l’estudi Mill+, que treballa la creació de contingut visual i efectes especials. Main Titles, amb Chris Bjerre a la direcció, posarà punt final al certamen el dissabte 27 d’abril; una peça que recollirà tots els protagonistes de l’edició.

Les entrades per al festival ja estan a la venda. Encara no tens la teva?

Altres notícies

Lara Penin: “Entendre la gent és la part...

12/06/2019

Lara Penin és directora del grau en Disseny...

36 noves peces se sumen a l'exposic...

11/06/2019

Amb motiu de les donacions rebudes durant els últims 10 anys, el Museu del...

Què és el bon disseny?

06/06/2019

Per respondre a aquesta pregunta, als anys setanta el dissenyador industrial Dieter Rams oferia al disseny en particular i a la societat...