Barcelona Cultura

A partir de dimarts, comencen els 'Diàlegs entre gastronomia i disseny'

A partir del dimarts vinent s'inicia el cicle de 'Diàlegs entre gastronomia i disseny', amb motiu de l'exposició 'TapasSpanish Design For Food', que s'exhibeix a la sala B del Disseny Hub, i que explora la interacció entre el disseny i la gastronomia.

En aquestes sessions de debat podem escoltar l'experiència entre cuiners i dissenyadors que ha col·laborat conjuntament, a més d'explicar en conjunt com han viscut aquesta experiència i com creuen que pot revolucionar el futur de la cuina.

A la primera sessió es podrà escoltar l'experiència de Javier Bonet i Martí Guixéels quals van coincidir a Camper i posteriorment van col·laborar en el restaurant Muta.

Ferran Adrià i Luki Huber seran els protagonistes de la segona sessió. Adrià i Huber han col·laborat des del 2002, any en què el dissenyador s'incorporà a l'equip d'elBulli, aportant nous dissenys a elements tradicionals de la cuina i innovacions en la manera d'elaborar els plats.

Per últim, Jordi Roca i Andreu Carulla conversaran sobre la interacció de les dues disciplines. Carulla ha col·laborat amb El Celler de Can Roca dissenyant el carret de postres del restaurant, el Roca on Wheels, i de l'Oxymoron Maker, una sandvitxera per a gelats del Rocambolesc.

Les sessions estaran moderades per Juli Capella, comissari de l'exposició 'Tapas' i trobareu tota la informació sobre els diàlegs aquí.

Altres notícies

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edi...

30/11/2017

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels ...