Barcelona Cultura

A partir de dimarts, comencen els 'Diàlegs entre gastronomia i disseny'

A partir del dimarts vinent s'inicia el cicle de 'Diàlegs entre gastronomia i disseny', amb motiu de l'exposició 'TapasSpanish Design For Food', que s'exhibeix a la sala B del Disseny Hub, i que explora la interacció entre el disseny i la gastronomia.

En aquestes sessions de debat podem escoltar l'experiència entre cuiners i dissenyadors que ha col·laborat conjuntament, a més d'explicar en conjunt com han viscut aquesta experiència i com creuen que pot revolucionar el futur de la cuina.

A la primera sessió es podrà escoltar l'experiència de Javier Bonet i Martí Guixéels quals van coincidir a Camper i posteriorment van col·laborar en el restaurant Muta.

Ferran Adrià i Luki Huber seran els protagonistes de la segona sessió. Adrià i Huber han col·laborat des del 2002, any en què el dissenyador s'incorporà a l'equip d'elBulli, aportant nous dissenys a elements tradicionals de la cuina i innovacions en la manera d'elaborar els plats.

Per últim, Jordi Roca i Andreu Carulla conversaran sobre la interacció de les dues disciplines. Carulla ha col·laborat amb El Celler de Can Roca dissenyant el carret de postres del restaurant, el Roca on Wheels, i de l'Oxymoron Maker, una sandvitxera per a gelats del Rocambolesc.

Les sessions estaran moderades per Juli Capella, comissari de l'exposició 'Tapas' i trobareu tota la informació sobre els diàlegs aquí.

Altres notícies

‘The Making of…’ i ‘Big Talk’ tornen aqu...

23/02/2018

Les xerrades de l’Associació de Disseny Industrial (ADI) i de l’Associació de Directors d’Art i...

MODA-FAD, la nova associació de moda del...

22/02/2018

El Disseny Hub ha acollit avui la presentació de MODA-FAD, la nova associació per a professionals i empreses de moda...

Creadors i artistes innovadors exposaran...

19/02/2018

A partir del 7 d’abril, arriba al Poblenou La Pionera, un nou ‘market’ de cap de setmana per a...

El Disseny Hub acull un curs per disseny...

15/02/2018

En un món laboral frenètic, cada cop més centrat en la innovació, l’atracció i retenció del talent és un dels...