Barcelona Cultura

Proposta d’activitats del Museu del Disseny per al proper trimestre

El Museu del Disseny prepara, per a la recta final d’aquest any, una proposta d’activitats ben diferent.

En primer lloc, fins al 25 de setembre encara podeu apropar-vos a descobrir l’univers de David Bowie a l’exposició ‘David Bowie Is’, procedent del Victoria and Albert Museum de Londres i que ens descobreix la polifacètica carrera del cantant britànic. També podreu seguir gaudint del cantant a la mostra que ofereixen el Museu del Disseny i la Biblioteca El Clot- Josep Benet, amb fotografies de l’artista realitzades per fotografs catalans.

El 20 de setembre tindrà lloc la presentació del llibre "Historiografia de la ceràmica espanyola", a càrrec d’Emili Sempere, qui analitza com sorgeix l’estudi de la ceràmica i la seva evolució des dels segles XIX i XX fins a l’actualitat.

D’altra banda, el 26 i 27 d'octubre tindran lloc les 'Jornades Disseny per Viure' comissariades per Òscar Guayabero. Aquesta segona edició se centra en l’educació i el paper del disseny al servei del coneixement.

A nivell expositiu, a partir del 14 de desembre podreu conèixer millor el treball de l’arquitecte austríac Adolf Loos a l’exposició ‘Adolf Loos. Espais privats’, una mostra que posa en valor i explica el context literari, arquitectònic i filosòfic de la Viena de principis de segle XX.

Finalment, i amb l’educació com a fil conductor, el dissabte 7 d’octubre tindrà lloc la presentació de les activitats familiars del Museu del Disseny en una jornada per a grans i petits. En ella, es podrà gaudir de l’espectacle amb titelles hologràfiques ‘L’’oníric món de dins’, de la companyia HOLOQUÉ, participar del KAPLA un joc de construcció a partir de petites peces de pi i descobrir el joc de memòria d’objectes del Museu del Disseny que expliquen històries, tot això com a tast de la nova temporada. 

Altres notícies

Prorrogada l’exposició 'David Bowie...

21/09/2017

Inaugurada el darrer 25 de maig i amb gairebé 100.000 visitants, la mostra ...

Gaudeix de la jornada de portes obertes...

19/09/2017

El 24 i 25 de setembre, amb motiu de les...

The Making Of... Nova col·lecció d'...

15/09/2017

Us convidem a descobrir en exclusiva el procés de creació de tres de les peces de la nova col·lecció d'IKEA, YPPERLIG, dissenyada...

Voleu conèixer diferents personalitats d...

14/09/2017

Al llarg de l’any el Disseny Hub acull diferents activitats amb l’objectiu d’esdevenir un punt referencial per al...