Barcelona Cultura

Proposta d’activitats del Museu del Disseny per al proper trimestre

El Museu del Disseny prepara, per a la recta final d’aquest any, una proposta d’activitats ben diferent.

En primer lloc, fins al 25 de setembre encara podeu apropar-vos a descobrir l’univers de David Bowie a l’exposició ‘David Bowie Is’, procedent del Victoria and Albert Museum de Londres i que ens descobreix la polifacètica carrera del cantant britànic. També podreu seguir gaudint del cantant a la mostra que ofereixen el Museu del Disseny i la Biblioteca El Clot- Josep Benet, amb fotografies de l’artista realitzades per fotografs catalans.

El 20 de setembre tindrà lloc la presentació del llibre "Historiografia de la ceràmica espanyola", a càrrec d’Emili Sempere, qui analitza com sorgeix l’estudi de la ceràmica i la seva evolució des dels segles XIX i XX fins a l’actualitat.

D’altra banda, el 26 i 27 d'octubre tindran lloc les 'Jornades Disseny per Viure' comissariades per Òscar Guayabero. Aquesta segona edició se centra en l’educació i el paper del disseny al servei del coneixement.

A nivell expositiu, a partir del 14 de desembre podreu conèixer millor el treball de l’arquitecte austríac Adolf Loos a l’exposició ‘Adolf Loos. Espais privats’, una mostra que posa en valor i explica el context literari, arquitectònic i filosòfic de la Viena de principis de segle XX.

Finalment, i amb l’educació com a fil conductor, el dissabte 7 d’octubre tindrà lloc la presentació de les activitats familiars del Museu del Disseny en una jornada per a grans i petits. En ella, es podrà gaudir de l’espectacle amb titelles hologràfiques ‘L’’oníric món de dins’, de la companyia HOLOQUÉ, participar del KAPLA un joc de construcció a partir de petites peces de pi i descobrir el joc de memòria d’objectes del Museu del Disseny que expliquen històries, tot això com a tast de la nova temporada. 

Altres notícies

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

18/06/2018

Durant la Barcelona Design Week, que es va celebrar entre el 5 i el 14 de juny, es van celebrar les cerimònies de...

Visita els APROP, la nova solució per fe...

12/06/2018

Ràpids de construir, sostenibles i fets amb materials de qualitat. Així són els Allotjaments de Proximitat Provisionals...

S’apropa el 5è Congrés Internacional d’E...

11/06/2018

El 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni arribarà en breus a la ciutat. Entre...