Barcelona Cultura

“Salts per la ciutat”: del Disseny Hub a la pista

Entre els dies 10 i 22 de setembre, al Disseny Hub Barcelona acollirem l’exposició “Salts per la ciutat”, organitzada per la Barcelona Equestrian Challenge (BECH). La iniciativa, que podrà visitar-se al Museu del Disseny de Barcelona, neix amb la voluntat de reforçar el vincle existent entre la centenària competició esportiva i Barcelona tot proposant una ruta de nous obstacles dissenyats per les escoles de disseny de Barcelona, joves dissenyadors i el Reial Club Polo de Barcelona

Les peces exposades representen monuments o obres emblemàtiques de la ciutat, com ara la xarxa de metro de la ciutat, la Sagrada Família o l’Eixample. Elena Boix, cap de pista del CSIO Barcelona, ​​ha dissenyat l'exposició. Apropant-se a una experiència didàctica i inmersiva, aquesta consistirà en un itinerari on l'usuari realitzarà el mateix recorregut que un genet faria poc abans de competir per aprendre l'ordre dels obstacles.

Pel que fa al projecte guanyador d’aquest any, es tracta d’un disseny de Jessica Álvarez i Talia Puey, estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Batejat com “Art Decò”, està basat en la font màgica de Barcelona i les torres venecianes que, situades a la intersecció de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb la Plaça Espanya, emmarquen l’avinguda que arriba fins a ella. "Volíem fer un salt original i representatiu, transmetre l'essència de la màgia i l'espectacle de la ciutat", comenten les guanyadores. El salt guanyador passarà a formar part dels recorreguts del CSIO Barcelona. 

La mostra, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, podrà visitar-se gratuïtament des del dimarts 10 al diumenge 22 de setembre a la Sala B del Disseny Hub Barcelona entre les 10 h i les 20 h. Us esperem!

Altres notícies

El disseny de Barcelona inspirarà la Fir...

13/09/2019

El disseny de Barcelona inspirarà la Fira del Disseny de Londres, que se celebrarà del...

El Museu del Disseny celebra els 60 anys...

13/09/2019

A partir del 28 de setembre, el Museu del Disseny presenta una nova exposició temporal. “Joaquim Capdevila. Joies 1959-2019” és...

La festa major del disseny arriba al Hub...

13/09/2019

El Blanc Festival celebrarà per primera vegada en els seus deu anys d’història la seva festa major...

David D’Eboli: “Blanc vol mostrar les en...

13/09/2019

Proximitat, entorn familiar i ambient lúdic i festiu. Així s’autodefineix el ...