Barcelona Cultura

#SaveTheDate: Nit dels Museus 2019

Esdeveniments com el Llum Festival omplen de vida el Disseny Hub durant la nit amb centenars de visitants cada any. Quan arriba el mes de maig, l’oportunitat per visitar l’edifici més enllà del seu horari habitual arriba amb la Nit dels Museus, que aquest any celebra la seva 15a edició. A més, enguany coincideix amb la celebració del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu de la jornada és promoure i difondre la cultura, al mateix temps que es reconeix el paper que desenvolupen els museus i centres culturals.

Si voleu gaudir de l’art de la ciutat durant la nit, us recordem que el dissabte 18 de maig més de 80 espais de Barcelona i de l’àrea metropolitana obriran les seves portes des de les 7 del vespre fins a la 1 de la matinada, amb visites guiades, tallers, concerts, espectacles i activitats familiars.

El Museu del Disseny de Barcelona, ubicat a l’edifici del Disseny Hub, és una de les entitats adherides a la iniciativa que oferiran accés gratuït a les seves instal·lacions i a les exposicions permanents que acull: “Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003”, El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)”, “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural” i “Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor”.

A més, enguany els assistents tindreu l’oportunitat de gaudir de dues exposicions temporals al Disseny Hub: El Millor Disseny de l’Any, una mostra col·lectiva que recull les obres finalistes dels diferents premis organitzats per les associacions del FAD, que també s’inaugura el 18 de maig; i The Love Behind Food, una exposició organitzada per Danone al voltant de la creació d’un sistema alimentari millor, per així afrontar les necessitats alimentàries del futur d’una manera sostenible.

L’entrada és lliure! Descobreix quins museus hi participen aquí.

Altres notícies

Carme Ruscalleda: “Som just a la cantona...

06/05/2019

Carme Ruscalleda és la xef amb més estrelles Michelin del planeta. El passat mes d’octubre, i després de 30 anys, va...

La Setmana de l’Arquitectura 2019 homena...

02/05/2019

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Mies van der...

Barcelona Design Week: un esdeveniment d...

30/04/2019

La Barcelona Design Week torna al Disseny Hub del 12 al 19 de juny...

REFRESH: Com reduir el malbaratament ali...

30/04/2019

REFRESH (Resource Efficient Food and Drink for the Entire Supply Chain) és una iniciativa duta a terme per 26 socis de...