Barcelona Cultura

Setembre al Disseny Hub

Després de les vacances, el Disseny Hub torna a la seva activitat habitual amb diferents activitats i propostes.

A partir del 26 de setembre, i fins al 6 d'octubre, es podran visitar les peces dels participants seleccionats als Premis de Joieria Contemporània Enjoia't, que tindran l'oportunitat d'exposar la seva obra al Disseny Hub. Tanmateix, el 18 de setembre tindrà lloc l'entrega dels Premis FAD Sebastià Gasch d'Arts Parateatrals. Enguany el jurat el conformaran Margarita Troguet, Joaquim Noguero, Jordi Colominas, Ferran Civit, Jose M. MiláBarbara Raubert Tena Busquests, Laura Clos "Closca".

Si el que voleu és ampliar els vostres coneixements, el proper 13 de setembre podeu assistir a la conferència 'Lisboa, puerta de entrada de lo exótico'organitzada per l'Associació de l'Estudi del MobleSi el que us interessa és l'ecosistema català del disseny, també el dia 13 podeu assistir a "Explorant oportunitats de disseny en els Programes Operatius",  una sessió amb l'objectiu d'identificar oportunitats per integrar el disseny en els programes d'actuació del govern català i contrastar que aquelles oportunitats són realistes i es corresponen amb les necessitats del sector.

D'altra banda, si voleu aprofitar per visiitar el Disseny Hub, el pròxim 24 de setembre i amb motiu de La Mercè 2017 podreu gaudir de la jornada de portes obertes.

Finalment, si voleu planificar la vostra visitar a l'exposició 'David Bowie Is' podreu fer-ho fins al 25 de setembre. L'exposició, que es va inaugurar a finals del mes de maig,  us ofereix la possibilitat d'acostar-vos a la polifacètica figura del cantant britànic.
Recordeu que podeu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats a les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

Altres notícies

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...

Descobreix els guanyadors dels premis de...

18/06/2018

Durant la Barcelona Design Week, que es va celebrar entre el 5 i el 14 de juny, es van celebrar les cerimònies de...

Visita els APROP, la nova solució per fe...

12/06/2018

Ràpids de construir, sostenibles i fets amb materials de qualitat. Així són els Allotjaments de Proximitat Provisionals...

S’apropa el 5è Congrés Internacional d’E...

11/06/2018

El 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni arribarà en breus a la ciutat. Entre...