Barcelona Cultura

Torna al Disseny Hub el B-ANIME Film Festival

Els dies 2 i 3 de desembre tindrà lloc la tercera edició del B-ANIME FILM FESTIVAL al Disseny Hub, festival que té com a objectiu donar visibilitat a estrenes d'anime de qualitat, inèdits a la ciutat i que, per causes comercials, no sempre arriben a la pantalla gran.

En aquesta edició es podrà gaudir d'una programació amb títols imprescindibles com "Your Name" de Makoto Shinkai, "En este rincón del mundo", de Sunao Katabuchi o "Lupin III: El castillo de Cagliostro", dirigida per Hayao Miyazaki, a més de pel·lícules de stop-motion i d'altres dirigides especialment dirigides al públic infantil.

A banda de les projeccions de pel·lícules, també es podran veure sèries, o participar en el nou espai perquè tots aquells professionals de l'audiovisual especialitzats en el gènere anime puguin reunir i dialogar sobre futurs projectes en comú. També es faran tallers per a tots els públics, relacionats amb l'anime com els organitzats per l'artista Mitsuru Nagata sobre el dibuix japonès tradicional o l'Escola Joso de còmic i il·lustració i jugar a "Shogi" (escacs japonesos), els "Darumas" (figures votives japoneses), l'"Origami" (papiroflèxia) o a la cal·ligrafia japonesa.

A més, també es realitzaran altres activitats lúdiques com al concert de "Taiko" (família de tambors tradicionals japonesos) o concursos de "Trivial" i "Cosplay".

La programació completa i els horaris del B-ANIME FILM FESTIVAL es poden consultar a www.b-anime.org.

Altres notícies

Gaudeix d’un estiu ple d’activitats al d...

11/07/2018

Aquest estiu, el Disseny Hub i la seva rodalia s’omplen d’activitats culturals per a tots els públics i per a tots els...

Els ADCE Awards 2018 han obert les inscr...

09/07/2018

Els ADCE Awards premien l'excel·lència d'aquells treballs de disseny i publicitat que han estat reconeguts en les seves...

‘Barcelona Startup City Seminar’: una op...

26/06/2018

Barcelona és una ciutat atractiva per a les ‘startups’. O, com a mínim, així ho indiquen les dades....

Els 500 millors dissenys de l’any, reuni...

20/06/2018

La innovació, el talent i el disseny de qualitat se citen a l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Es tracta d...