Barcelona Cultura

Torna al Disseny Hub el B-ANIME Film Festival

Els dies 2 i 3 de desembre tindrà lloc la tercera edició del B-ANIME FILM FESTIVAL al Disseny Hub, festival que té com a objectiu donar visibilitat a estrenes d'anime de qualitat, inèdits a la ciutat i que, per causes comercials, no sempre arriben a la pantalla gran.

En aquesta edició es podrà gaudir d'una programació amb títols imprescindibles com "Your Name" de Makoto Shinkai, "En este rincón del mundo", de Sunao Katabuchi o "Lupin III: El castillo de Cagliostro", dirigida per Hayao Miyazaki, a més de pel·lícules de stop-motion i d'altres dirigides especialment dirigides al públic infantil.

A banda de les projeccions de pel·lícules, també es podran veure sèries, o participar en el nou espai perquè tots aquells professionals de l'audiovisual especialitzats en el gènere anime puguin reunir i dialogar sobre futurs projectes en comú. També es faran tallers per a tots els públics, relacionats amb l'anime com els organitzats per l'artista Mitsuru Nagata sobre el dibuix japonès tradicional o l'Escola Joso de còmic i il·lustració i jugar a "Shogi" (escacs japonesos), els "Darumas" (figures votives japoneses), l'"Origami" (papiroflèxia) o a la cal·ligrafia japonesa.

A més, també es realitzaran altres activitats lúdiques com al concert de "Taiko" (família de tambors tradicionals japonesos) o concursos de "Trivial" i "Cosplay".

La programació completa i els horaris del B-ANIME FILM FESTIVAL es poden consultar a www.b-anime.org.

Altres notícies

Els llums de Nadal s’encenen de nou per...

15/11/2018

Un any més, el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i l’Ajuntament de Barcelona convoquen la...

Una trobada entre ciutats líder al Shari...

12/11/2018

Alcaldes i responsables en funcions de les ciutats líder del món, així com experts en el camp de l'...

"L’ADCE European Creativity Festiva...

09/11/2018

P)Què podem trobar en aquesta edició de l'ADCE European Creative Festival...

B-Anime: el cinema d’animació japonès co...

07/11/2018

Un any més, el cinema d’animació japonès, conegut com anime, serà el...