Barcelona Cultura

Torna al Disseny Hub el B-ANIME Film Festival

Els dies 2 i 3 de desembre tindrà lloc la tercera edició del B-ANIME FILM FESTIVAL al Disseny Hub, festival que té com a objectiu donar visibilitat a estrenes d'anime de qualitat, inèdits a la ciutat i que, per causes comercials, no sempre arriben a la pantalla gran.

En aquesta edició es podrà gaudir d'una programació amb títols imprescindibles com "Your Name" de Makoto Shinkai, "En este rincón del mundo", de Sunao Katabuchi o "Lupin III: El castillo de Cagliostro", dirigida per Hayao Miyazaki, a més de pel·lícules de stop-motion i d'altres dirigides especialment dirigides al públic infantil.

A banda de les projeccions de pel·lícules, també es podran veure sèries, o participar en el nou espai perquè tots aquells professionals de l'audiovisual especialitzats en el gènere anime puguin reunir i dialogar sobre futurs projectes en comú. També es faran tallers per a tots els públics, relacionats amb l'anime com els organitzats per l'artista Mitsuru Nagata sobre el dibuix japonès tradicional o l'Escola Joso de còmic i il·lustració i jugar a "Shogi" (escacs japonesos), els "Darumas" (figures votives japoneses), l'"Origami" (papiroflèxia) o a la cal·ligrafia japonesa.

A més, també es realitzaran altres activitats lúdiques com al concert de "Taiko" (família de tambors tradicionals japonesos) o concursos de "Trivial" i "Cosplay".

La programació completa i els horaris del B-ANIME FILM FESTIVAL es poden consultar a www.b-anime.org.

Altres notícies

L’obra d’Adolf Loos, per primera vegada...

11/12/2017

El Museu del Disseny inaugura aquest proper dijous 14 de desembre l’exposició ...

El Design Market torna al Disseny Hub

07/12/2017

Qui vulgui regalar disseny aquest Nadal té cita amb el Design Market al Disseny Hub els propers ...

Pilar Parcerisas: «Barcelona ha de tor...

05/12/2017

El 14 de desembre el Museu del...

Els Premis ADCE celebren la seva 26a edi...

30/11/2017

El Disseny Hub va acollir una nova edició dels ...