Barcelona Cultura

Vols participar en el workshop de disseny per a l’aprofitament d’aliments?

Actualment llancem 1/3 part dels aliments que produïm i només amb la meitat del menjar que tirem, es podria alimentar tota la població que passa gana al món. 

A partir de l'exposició 'Tapas', actualment al Museu del Disseny i que es pot visitar fins al proper 21/05, es proposa tot un seguit d'activitats relacionades amb el disseny i la gastronomia. Una d'elles és aquest workshop per aprofundir i aportar solucions des del disseny per l’aprofitament dels aliments.

Amb aquesta activitat es vol plantejar als dissenyadors el repte de generar solucions per evitar el malbaratament alimentari, treballant amb una selecció d’estudiants de totes les escoles de disseny que, al llarg de 4 sessions en dies diferents, treballaran en el descobriment de la problemàtica i la identificació d’oportunitats. Les propostes es recolliran en una publicació (física i/o digital) de solucions aportades des del disseny per l’aprofitament dels aliments i es presentaran en una jornada que s’organitzarà al voltant del tema. 

Dirigiran el taller els experts en disseny de producte Ariel Guersenzvaig, Salva Fàbregas, Sofía Majan. Trobareu tota la informació per poder participar-hi al web del FAD.

Altres notícies

Arriba una nova edició dels ADG Talks

25/04/2017

Demà arriba una nova...

A partir de dimarts, comencen els '...

20/04/2017

A partir del dimarts vinent s'inicia el cicle de 'Diàlegs entre gastronomia i disseny', amb motiu de l'exposició ...

T'agradaria donar a conèixer la tev...

18/04/2017

Des de la inauguració del Disseny Hub, i com a part de la seva tasca...

No et perdis les activitats paral·leles...

13/04/2017

Amb motiu de l’exposició ‘...