Destaquem

 • Agenda Dones Barcelona http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agendadones_497x282.jpg
 • 8 de març. Dia Internacional de les Dones

  Consulta totes les activitats

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/498x282-8m_banerdones-districtescat.jpg
 • BCN Antimasclista http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/antimasclista-497x282.jpg
 • Barcelona lliure d’agressions sexistes

  A l’estiu seguim lluitant contra les violències masclistes

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agressionssexistes_497x282.jpg
 • El tractament de la prostitució

  als mitjans de comunicació.

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_tractamentprostitucio_497x282.png

Notícies

dc., 03/08/2017 - 19:36

Les dones creadores protagonitzen el premi Maria Aurèlia Capmany

Dones. El documental ‘Artífexs de la desobediència’ ha guanyat la 31a edició del premi, que enguany té com a lema “Dones creadores”.

Premi 8 de març 2017

dj., 02/23/2017 - 12:17

8 de març. Dia Internacional de les Dones. Acte de lliurament del XXXI Premi i Agenda d'activitats

Premis. L'acte de lliurament serà el proper dimecres, 8 de març, a les 17:30 h al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, Plaça Sant Jaume, 1. Organitzat per la Regidoria de Feminismes i LGTBI. Consulteu també l'Agenda d...

ds., 03/11/2017 - 09:44

Rebuig i condemna per la darrera agressió masclista a la ciutat

Feminismes. El concert del Dia de les Dones de Nou Barris previst per a aquest dissabte (20.00 hores) esdevindrà un acte de rebuig a l’agressió masclista d’ahir al districte.

Llegeix més

Serveis d'atenció a la violència masclista

L'Ajuntament de Barcelona és pioner en la implementació de serveis d'atenció a les dones en situació de violència masclista: l'any 1983 va posar en marxa l'Equip d'Atenció a les Dones (el primer servei ambulatori públic d'atenció específica en situacions de violència de gènere a Catalunya) i el 1986 va crear la primera casa pública d'acollida de llarga estada per violència de gènere a la ciutat de Barcelona.

 • SARA

  Servei d'atenció, recuperació i acollida (SARA)

  Ofereix atenció ambulatòria específica a persones víctimes de situacions de violència (dones, infants i adolescents, i a persones del seu entorn proper directament afectades per aquesta violència). També assessora els i les professionals i les persones de l'entorn de les víctimes.

 • SAH

  Servei d'atenció a homes per la promoció de relacions no violentes (SAH)

  Assessorament i tractament dirigit a homes que exerceixen o han exercit violència vers la parella i volen canviar la seva manera de relacionar-se, allunyant-se de les conductes violentes. Accés directe i voluntari.

 • CMAU-VM

  Acolliment de llarga estada (CMAU-VM)

  Servei residencial d'acolliment i d'urgència per a dones que viuen situacions de violència masclista i pels seus fills i filles. Proporciona una atenció integral. Disposa de 10 habitacions amb una capacitat màxima de 27 places en estades no superiors als 15 dies. Funciona 365 dies l'any, les 24 hores del dia.

 • SARA Joves

  SARA Jove

  Destinat a aquelles noies i nois d'entre 12 i 17 anys, víctimes de situacions de violència masclista, en el SARA Jove hi trobaràs suport, assessorament i alternatives sobre com actuar i com enfrontar-t'hi.

 • SAH Joves

  SAH Jove

  Destinat a nois de 12 a 17 anys que volen viure les seves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violències. Des del SAH t’assessorem, et donem suport i et proposem alternatives per canviar les teves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violència.