Destaquem

 • Barcelona lliure d’agressions sexistes

  A l’estiu seguim lluitant contra les violències masclistes

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agressionssexistes_497x282.jpg
 • Dones: cicle de cinema. "Accions i resistències"

  Juny-octubre 2016

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_ciclecinemadona_497x282_ca.png
 • BCN Antimasclista http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_bcnantimasclista_497x282.jpg
 • Agenda Dones Barcelona http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agendadones_497x282.jpg
 • El tractament de la prostitució

  als mitjans de comunicació.

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_tractamentprostitucio_497x282.png

Notícies

dv., 07/08/2016 - 10:15

Horaris i ubicació durant el mes d'agost dels PIADs (Punts d'Informació i Atenció a les Dones) i horaris d'assessorament jurídic

Us informem sobre la ubicació i els horaris dels PIADs de l'Ajuntament de Barcelona durant el mes d'agost, així com dels horaris d'assessorament jurídic durant el mateix període de temps.

dt., 07/19/2016 - 16:38

La festa i la nit no són excuses, actuem contra les violències masclistes

Igualtat. Barcelona és una ciutat que rebutja la violència contra les dones, i durant els mesos de calor posa en marxa una campanya per combatre l’assetjament a les festes majors.

dc., 07/13/2016 - 18:05

La guerra, el franquisme i la Transició, amb veu de dona

Exposicions. Una exposició de l’Arxiu Històric de la Ciutat mostra, per primera vegada, els testimonis orals d’algunes protagonistes de la guerra i dels anys posteriors.

Llegeix més

Agenda

Serveis d'atenció a la violència masclista

L'Ajuntament de Barcelona és pioner en la implementació de serveis d'atenció a les dones en situació de violència masclista: l'any 1983 va posar en marxa l'Equip d'Atenció a les Dones (el primer servei ambulatori públic d'atenció específica en situacions de violència de gènere a Catalunya) i el 1986 va crear la primera casa pública d'acollida de llarga estada per violència de gènere a la ciutat de Barcelona.

 • SARA

  Servei d'atenció, recuperació i acollida (SARA)

  Ofereix atenció ambulatòria específica a persones víctimes de situacions de violència (dones, infants i adolescents, i a persones del seu entorn proper directament afectades per aquesta violència). També assessora els i les professionals i les persones de l'entorn de les víctimes.

 • SAH

  Servei d'atenció a homes per la promoció de relacions no violentes (SAH)

  Assessorament i tractament dirigit a homes que exerceixen o han exercit violència vers la parella i volen canviar la seva manera de relacionar-se, allunyant-se de les conductes violentes. Accés directe i voluntari.

 • CMAU-VM

  Acolliment de llarga estada (CMAU-VM)

  Servei residencial d'acolliment i d'urgència per a dones que viuen situacions de violència masclista i pels seus fills i filles. Proporciona una atenció integral. Disposa de 10 habitacions amb una capacitat màxima de 27 places en estades no superiors als 15 dies. Funciona 365 dies l'any, les 24 hores del dia.

 • SARA Joves

  SARA Jove

  Destinat a aquelles noies i nois d'entre 12 i 17 anys, víctimes de situacions de violència masclista, en el SARA Jove hi trobaràs suport, assessorament i alternatives sobre com actuar i com enfrontar-t'hi.

 • SAH Joves

  SAH Jove

  Destinat a nois de 12 a 17 anys que volen viure les seves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violències. Des del SAH t’assessorem, et donem suport i et proposem alternatives per canviar les teves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violència.