Destaquem

 • XI Premi 25 de Novembre de 2016

  Consulteu les bases del Premi 25 de novembre, enguany destinat a promoure projectes que tinguin  com a objectiu la sensibilització, la prevenció i el coneixement en relació  als estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials.

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/banerpremi25novembre2016.jpg
 • Agenda Dones Barcelona http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agendadones_497x282.jpg
 • Barcelona lliure d’agressions sexistes

  A l’estiu seguim lluitant contra les violències masclistes

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_agressionssexistes_497x282.jpg
 • Dones: cicle de cinema. "Accions i resistències"

  Juny-octubre 2016

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_ciclecinemadona_497x282_ca.png
 • BCN Antimasclista http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_bcnantimasclista_497x282.jpg
 • El tractament de la prostitució

  als mitjans de comunicació.

  http://ajuntament.barcelona.cat/dones/sites/default/files/promo_tractamentprostitucio_497x282.png

Notícies

dc., 10/05/2016 - 11:33

Bases i models de documents normalitzats per a la presentació del XI Premi 25 de Novembre 2016

Premis. Presentació de projectes fins el 24 d'octubre inclòs. Amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. El premi d'enguany estarà dedicat a promoure projectes que tinguin com a finalitat la...

dc., 09/28/2016 - 12:45

Oberta la convocatòria del Premi Joves Creadores

Premis. Amb l'objectiu d'impulsar la producció audiovisual feta per realitzadores joves a la ciutat. Organitzat per l’Institut de Cultura, en cooperació amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. Període de...

Premi Jove Còmic Sant Martí

dj., 09/15/2016 - 16:20

Convocatòria del II Premi Jove de Còmic Sant Martí 2016

Premis. Es convoca amb la finalitat de sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris...

Llegeix més

Agenda

Serveis d'atenció a la violència masclista

L'Ajuntament de Barcelona és pioner en la implementació de serveis d'atenció a les dones en situació de violència masclista: l'any 1983 va posar en marxa l'Equip d'Atenció a les Dones (el primer servei ambulatori públic d'atenció específica en situacions de violència de gènere a Catalunya) i el 1986 va crear la primera casa pública d'acollida de llarga estada per violència de gènere a la ciutat de Barcelona.

 • SARA

  Servei d'atenció, recuperació i acollida (SARA)

  Ofereix atenció ambulatòria específica a persones víctimes de situacions de violència (dones, infants i adolescents, i a persones del seu entorn proper directament afectades per aquesta violència). També assessora els i les professionals i les persones de l'entorn de les víctimes.

 • SAH

  Servei d'atenció a homes per la promoció de relacions no violentes (SAH)

  Assessorament i tractament dirigit a homes que exerceixen o han exercit violència vers la parella i volen canviar la seva manera de relacionar-se, allunyant-se de les conductes violentes. Accés directe i voluntari.

 • CMAU-VM

  Acolliment de llarga estada (CMAU-VM)

  Servei residencial d'acolliment i d'urgència per a dones que viuen situacions de violència masclista i pels seus fills i filles. Proporciona una atenció integral. Disposa de 10 habitacions amb una capacitat màxima de 27 places en estades no superiors als 15 dies. Funciona 365 dies l'any, les 24 hores del dia.

 • SARA Joves

  SARA Jove

  Destinat a aquelles noies i nois d'entre 12 i 17 anys, víctimes de situacions de violència masclista, en el SARA Jove hi trobaràs suport, assessorament i alternatives sobre com actuar i com enfrontar-t'hi.

 • SAH Joves

  SAH Jove

  Destinat a nois de 12 a 17 anys que volen viure les seves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violències. Des del SAH t’assessorem, et donem suport i et proposem alternatives per canviar les teves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violència.