Jornada anual dels PIADS

La primera edició de la jornada la va posar en marxa la Direcció del Programa de Dona a Barcelona, i es portà a terme el 8 de maig de 2014 a l'Espai Jove La Fontana. La segona edició de la Jornada se celebrà el 18 de juny de 2015 al Palau Macaya.

Desenvolupada amb la idea d'oferir un espai des del que es pugui repensar els serveis d'atenció a les dones des d'una perspectiva diferent, a partir de les experiències individuals, grupals i comunitàries que s'estan portant a terme, sempre amb una mirada cap al futur.

També vols donar a conèixer les activitats i la feina que es desenvolupa des dels PIADs al territori i als barris, com una representació del que les dones que viuen o treballen a Barcelona podran trobar al seu PIAD i districte de referència.

Adreçada no només a professionals de serveis i entitats, sinó també a totes les dones que volen participar en els espais que es promouen des dels serveis municipals de la ciutat de Barcelona; es tracta de que sigui un espai de intercanvi d'experiències professionals i comunitàries, al mateix temps que un espai de dones i per les dones.

La jornada se celebrarà anualment com a espai estable de trobada i intercanvi entre dones, i com a base per a l'enfortiment de les xarxes que les dones estan teixint a la ciutat en col·laboració amb la xarxa pública de serveis.