SAH Jove

Si em deixés per un altre, no sé què seria capaç de fer!

Qui som?

El SAH és un servei gratuït de l'Ajuntament de Barcelona dirigit a persones que volen viure les seves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violències

A qui atenem?

Nois de 12 a 17 anys que:

  • Visquin, estudiïn o treballin a Barcelona.
  • Mantenen/han mantingut relacions abusives.

Com puc saber si la meva relació afectiva és abusiva?

Sovint fem coses en les nostres relacions afectives que ens semblen normals o fins i tot manifestacions de l'amor però ens costa veure o reconèixer que són conductes o actituds poc saludables per la parella. Fins i tot, ens pot fer vergonya reconèixer aquestes situacions.

A continuació, et donem alguns exemples de situacions que es poden identificar com a relacions abusives i que poden esdevenir en violentes sinó es fa res:

  • Si sovint et sents gelós, nerviós, enfadat, fora de control o confós amb la teva parella
  • Si t'obsessionen coses com: que ella quedi amb altres nois amics seus, saber amb qui s'envia el missatges, o que et pugui deixar en qualsevol moment.
  • Si penses que si ella t'estimés hauria de fer les coses que tu vols o que si controles com va vestida o què fa en tot moment és perquè l'estimes
  • Si creus que no podries viure sense ella, o ella sense tu.
  • Si alguna vegada la teva xicota t'ha dit que t'has passat, que li has fet mal, o que no és normal com et comportes amb ella.

Què et trobaràs?

Si t'has sentit identificat amb alguna cosa del que has llegit fins ara, et convidem a que contactis amb nosaltres per parlar de tot plegat. Aquí et trobaràs un equip de professionals que volen:

  • Escoltar el què et preocupa sobre les teves relacions afectives sense jutjar-te ni dir-te el que has de fer.
  • Ajudar-te a resoldre les teves dificultats o dubtes en les relacions afectives.
  • Suport i eines per relacionar-te d'una manera més positiva i saludable, que t'ajudi a gaudir de les teves relacions afectives.

Si vols, pots venir a visitar-nos o contactar amb nosaltres de manera anònima i sense cap mena de compromís. Fins i tot, durant les primeres entrevistes, ens podem desplaçar cap algun espai del teu barri o districte on estiguis més còmode per parlar de la situació.

A més, si ho desitges, pot acompanyar-te alguna persona de la teva confiança (familiars, amics/gues, mestres, professionals, etc.) que vulgui estar amb tu per donar-te suport. El que volem és que puguis sentir que és el teu espai de confiança i seguretat per poder parlar de tot allò que desitgis.

Com puc contactar amb el SAH?

- Visitant el nostre local del Carrer Garcilaso, 23-27 (Barcelona). Veure en el mapa

- Al telèfon 93 349 16 10

- Al correu electrònic sah_joves@bcn.cat

SAH Joves
Fitxers relacionats: