Exposició: 'Super women, super inventors'

Exposicions. Fins al 21 d'agost es pot visitar l'exposició que dóna a conèixer la tasca d'algunes dones inventores i el canvi significatiu que va suposar cadascun dels seus invents en la Història

L’exposició inclou 25 retrats de dones que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

Cada quadre va acompanyat d’un text amb la seva història i una reproducció de la patent original sobre dones com ara Hedy Lamarr, inventora del primer sistema de comunicacions sense fil; Angela Ruíz Robles, precursora del llibre electrònic, o Gertrude Elion, qui va desenvolupar el primer tractament contra la leucèmia.

El recorregut de l’exposició permet donar a conèixer la tasca d’aquestes dones i el canvi significatiu que va suposar cadascun dels seus invents en la Història.

Sandra Uve, nom artístic d’Alejandra Villanueva, és una il·lustradora, dibuixant de còmics i escriptora catalana, autora, entre altres, de les novel·les gràfiques Hora Zulú i Los Juncos.

Se celebra a: Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte

Entrada lliure. Consulteu els horaris de visita