Participa al XXXII Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany

Premi. L’edició del 2018 centra l’atenció sobre les situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.

Els guardons distingiran iniciatives que contribueixin a la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.

Enguany, el premi s’articula al voltant del lema “Desvestint el gènere. Vols jugar?” i proposa reflexionar sobre l’estètica i la representació cultural del gènere.

A la convocatòria es poden presentar els projectes que contribueixin a sensibilitzar la ciutadania i a prevenir, denunciar i afrontar les situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.

 

La convocatòria consta de dos premis:
·         Un premi de 15.000 euros al millor projecte segons la decisió del jurat.
·         Un premi de 3.000 euros al millor projecte escollit per votació popular per al públic assistent a l’acte de lliurament del premi.

Per presentar-se al premi, s’hauran de lliurar al registre els següents documents (adjunts a aquesta notícia):
1. Model de sol·licitud a la convocatòria del premi
2. Descripció del projecte
3. Fitxa resum del projecte

El termini de presentació de projectes és del 5 al 26 de gener de 2018, ambdós inclosos.

Us recordem que a la convocatòria poden participar-hi les persones físiques, els grups, les associacions o altres entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona. En el cas de grups que no estiguin formalitzats jurídicament i que estiguin integrats només per persones  físiques, cal que la persona que actuï com a representant del grup estigui empadronada a la ciutat de Barcelona.

Consulteu-ne les bases aquí.