Esteu aquí

Torna

Commemoració del Dia Internacional de les persones migrants

Publicat el dv., 15/12/2017 - 13:40

Persones migrants. Acte institucional d’homenatge de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El proper dilluns, 18 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Migrant. Aquesta diada va ser proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000, davant “l’interès de la comunitat internacional en protegir efectivament i plena els drets humans de totes les persones migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.

Aprofitant la celebració d’aquest dia, l’Ajuntament de Barcelona realitzarà, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, un acte institucional que inclourà un homenatge a Elsa Oblitas, representant del Centro Boliviano Catalán al Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) i destacada activista en favor dels drets de les persones immigrades, les dones, i especialment les persones treballadores de la llar i de les cures, que va morir el passat 7 de novembre.

L’acte tindrà lloc el mateix dilluns 18 a les 19:30 hores, a la Capella de Santa Àgata del Museu d’Història de Barcelona. Es prega confirmació d’assistència a l’adreça de correu electrònic: tci.bsf@gencat.cat.

Comparteix aquest contingut