Esteu aquí

Torna

Conferències "Drets i Presons" els propers 8, 15 i 22 de novembre de 2017

Publicat el dl., 30/10/2017 - 14:09

Drets. Espai de reflexió, memòria i debat entorn la relació entre drets, presó i ciutat.

Els propers dies 8, 15 i 22 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza les conferències “Drets i Presons”, un cicle de conferències que tenen per objectiu obrir un espai de reflexió, memòria i debat entorn la relació entre drets, presó i ciutat.

Al programa adjunt podeu consultar el contingut complet de les conferències, que consistiran en una primera conferència al voltant de la relació entre presó i ciutat, una segona dedicada al delicte de sedició i la figura del pres polític, i una darrera conferència entorn del paper de la dona en el procés presidiari.

Les sessions tindran lloc al teatre de l’Antiga Presó Model de Barcelona, al carrer d’Entença, 155, on al llarg de les tres conferències es comptarà amb la participació, entre d’altres, de ponents de diferents perfils acadèmics i professionals relacionats amb el camp jurídic, social i de drets humans, que exposaran les seves mirades sobre la temàtica específica de cada conferència.

Per poder assistir a les conferències és imprescindible que realitzeu la vostra inscripció escrivint-nos un correu electrònic a l’adreça dretsciutadania@bcn.cat, indicant el vostre nom complet, DNI i adreça de correu electrònic, i especificant a quina o quines de les tres conferències desitgeu assistir. L’ordre d’inscripció es realitzarà per rigorós ordre de rebuda fins a assolir l’aforament màxim del teatre, que és de 120 persones.

Us animem a participar-hi.

Comparteix aquest contingut