Laia Ortiz: “Volem que Barcelona sigui una ciutat del bé comú, més saludable i més justa”

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, va fer balanç dels dos primers anys de mandat en la conferència “El poder dels drets socials. Dos anys de canvi al servei de les persones”, el passat 13 de juny a l’auditori del CCCB.

La intervenció de Laia Ortiz va posar èmfasi en el canvi de prioritats d’aquest Govern per tal de garantir el benestar de les persones i la justícia social, “recuperant Barcelona per a la gent i redistribuint el poder”. En aquest sentit, Ortiz va destacar alguns dels serveis públics creats en aquests dos anys, com ara la Unitat contra l’Exclusió Residencial en l’àmbit de l’habitatge o els Punts d’Assessorament Energètic en l’àmbit de la pobresa energètica. També va recordar l’actuació per abordar alguns dels problemes més ignorats com el sensellarisme o la salut mental i va anunciar l’impuls d’un nou model i millora del Servei d’Atenció Domiciliària.

“Estem intentant fer una Barcelona on tothom pugui viure dignament”, va concloure la conferència la tinenta d’alcaldia de Drets Social, que va afegir: “Per fer efectiu el dret a la ciutat, cal una ciutat amb tots els drets”.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets SocialsContactaAvís legal Accessibilitat