5 plans per a un cap de setmana de tres dies

17/05/2018 - 14:49 h

Aquest cap de setmana de té tres dies ve carregat de propostes com la Festa dels Animals, un grapat d'activitats de la Setmana d'Arquitectura, una nova edició de Grades Obertes al Canòdrom, la Primavera Verda al parc de la Creueta del Coll o una exposició sobre vaixells al Museu Marítim.

1. Festa dels Animals
En el marc de la Festa Major de Nou Barris, dilluns 21 de maig se celebra la VI Festa dels Animals, on hi haurà un estand del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) així com de diverses protectores, i s’hi realitzaran tallers infantils, demostracions d’ensinistrament caní, desfilada d’animals en adopció, entre moltes altres activitats.

2. Setmana d’Arquitectura
Aquest cap de setmana finalitza l’edició 2018 de la Setmana d’Arquitectura 2018, on hi trobareu una trentena de visites guiades a edificis patrimonials, així com activitats adreçades als més petits, entre altres. Consulteu tot el programa d’activitats al web de la Setmana d’Arquitectura.

3. Grades Obertes al Canòdrom
Aquest dissabte es dona el tret de sortida a una nova edició de les Matinals de Grades Obertes al Canòdrom. Les activitats que hi haurà aquest dissabte a partir de les 12 hores seran el gronxador màgic i una mostra de cuina artística multicultural.

4. Primavera Verda
En el marc del cicle Primavera Verda, aquest diumenge s’organitza una visita al parc de la Creueta del Coll, que comptarà amb una sessió de Tai Txi i Txi Kung a càrrec d’Ivana Navarro.

5. Exposició  Vaixells: arquitectura al mar’
El Museu Marítim acull una nova exposició temporal que explora la relació entre l’arquitectura i el disseny de vaixells i ens planteja a què respon el seu interès pel disseny nàutic o quins paral·lelismes hi ha entre projectar un edifici i un vaixell.

I si a la nit us queden forces, no oblideu que aquest dissabte se celebra una nova edició de la Nit dels Museus!