5 plans per a un cap de setmana sostenible

14/09/2018 - 12:07 h

Aquest cap de setmana, no us podeu perdre les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, la inauguració de la nova Jugatecambiental de Can Rigal, l'exposició 'On van els residus?', els tallers oberts del Poblenou ni el Cómo como Festival, el primer festival d'alimentació saludable.

1. Setmana Europea de la Mobilitat
Aquest diumenge comença una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat, i d’entre les moltes propostes que s’hi celebren, destaquem la Caminada de Sants (diumenge) i la quarta edició del Festival Internacional de Cinema Ciclista de Barcelona, ‘Rueda’, que acull el Zumzeig Cinema durant tot el cap de setmana. Podeu consultar totes les activitats de la Setmana a la seva pàgina web.

2. Nova Jugateca ambiental de Can Rigal
El Parc de Can Rigal inaugura aquest diumenge a les 11.30 hores la Jugatecambiental, un nou espai familiar on compartir jocs, experimentar, conèixer la natura, conscienciar-se sobre la sostenibilitat i aprendre els valors dels parcs metropolitans. Cada diumenge s’hi impartirà un taller, i el d’aquesta setmana consistirà en crear paper reciclat. Més informació.

3. Gràcia acull l’exposició ‘On van els residus?’
Fins al 27 de setembre, la sala d’exposicions de la seu del Districte de Gràcia acull l’exposició “On van els residus?”, una mostra que té com a objectiu donar a conèixer al públic totes les fases que recorren els productes des que es reciclen fins que es converteix en un nou material.

4. Tallers Oberts al Poblenou
Amb motiu de la Festa Major del Poblenou, els centres artístics del barri obren les portes en la 22a edició dels Tallers Oberts, que comptarà amb més de 20 espais creatius i més de 150 artistes de 15 disciplines artístiques diferents. Més informació.

5. Cómo Como Festival
Aquest cap de setmana també se celebra la tercera edició del Cómo Como Festival, el primer festival del país dedicat a l’alimentació saludable, al Moll Bosch i Alsina. Al Cómo Como Festival hi podreu esmorzar, dinar o sopar; comprar verdures o participar en alguna de les activitats programades, des de xerrades i showcookings fins a tallers i activitats esportives i musicals.