Cap de setmana de mobilitat sostenible

09/14/2017 - 08:28

Apunteu-vos a alguna de les activitats de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura, ompliu el cistell de la compra amb productes ecològics i de proximitat, participeu en un taller de descoberta dels arbres de la ciutat, gaudiu de l'espectacle de la Font Màgica o acomiadeu-vos de la temporada alta de platges. Aquest cap de setmana la ciutat és plena de propostes per a tots els gustos!

Aquest cap de setmana comença la Setmana de la mobilitat sostenible i segura que, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, us proposa diverses activitats organitzades per l’Ajuntament, entitats i associacions. Entre les activitats que trobareu aquest cap de setmana, destaquen el curs de bici per a adults, la Cursa de la Mercè o la Caminada de Sants. Al web de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura trobareu tota la informació d’aquestes i altres activitats.

Si sou dels qui feu la compra dissabte, aquesta setmana esteu d’enhorabona perquè podeu fer-ho a la primera edició de Fem Mercat, el primer mercat agroecològic de Vallcarca organitzat per l’Aula Ambiental Bosc Turull. A més, podreu participar en un taller de cuina silvestre, reparar la bicicleta o petits electrodomèstics i decidir quin model de comerç us agrada més per al barri.

Per als més petits, la Biblioteca Clarà acull divendres a les 18h el taller “Mapes secrets dels arbres de Barcelona”, un taller participatiu per descobrir els arbres que envolten la biblioteca i el nostre entorn més proper (casa, escola) de la mà d’una narradora oral apassionada pels arbres, la Susana Tornero Brugués. Cal inscripció prèvia.

Si sou dels qui aprofiten els vespres per sortir a passejar per la ciutat, podeu gaudir de l’espectacle d’aigua, llum i color de la Font Màgica, que encara manté l’horari d’estiu, de dimecres a diumenge de 21.30 a 22.30 hores.

I si el temps acompanya, aprofiteu per acomiadar-vos de la temporada alta de platges, que finalitza aquest diumenge, a les platges del litoral barceloní.