En marxa l'edició jove del Renova la roba!

14/11/2017 - 11:30 h

Del 13 de novembre al 3 de desembre, pots intercanviar la teva roba en algun dels 9 punts d'intercanvi que trobaràs per tot Barcelona en el 'Renova la teva roba jove', adreçat a persones d'entre 12 i 35 anys. Aprofita l'oportunitat de renovar el teu armari!

Tens roba que ja no fas servir i no saps què fer-ne? T’agradaria renovar el teu armari de manera sostenible? Si tens entre 12 i 35 anys, apropa’t a algun dels punts d’intercanvi que, fins al 3 de desembre, formen part del programa “Renova la teva roba jove”.

En total, pots triar entre 9 punts d’intercanvi per tot Barcelona, on hi podràs portar la teva roba. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa, en els dies de recollida i d’intercanvi que pots consultar en aquest document.

Les normes de funcionament són les següents: en el lliurament de roba s’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics, 2 com a màxim) per persona. La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior o de la llar. La roba recollida serà bescanviada per “renoves” que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi.

A l’intercanvi, es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics, que en són 2 com a màxim). No es podran utilitzar “renoves” d’altres edicions.

Només podran intercanviar roba persones d’entre 12 i 35 anys.

El “Renova la teva roba jove” és una iniciativa per fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus en l’ús de la roba entre les persones joves, de 12 a 35 anys, a través de l’intercanvi de
roba. S’impulsa a iniciativa d’entitats i equipaments de joves de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament i vol demostrar que és possible una moda sostenible.

També podeu consultar l’edició genèrica del “Renova la teva roba“, adreçat a totes les edats.