La cobertura de la ronda de Dalt, més a prop

09/12/2017 - 14:18

Acabada la primera fase de les obres per instal·lar la cobertura de la ronda de Dalt entre el Mercat de la Vall d'Hebron i l'Institut Vall d'Hebron. Els dos carrils, un en cada sentit de la ronda, que s'han vist afectats per aquests treballs, s'han reobert al trànsit. L'actuació ajudarà a pacificar l'entorn de la via i crear una zona de passeig i d'activitats.

La construcció dels fonaments i el mur estructural que permetrà instal·lar la futura cobertura de la ronda de Dalt entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera ha acabat aquest dilluns, després de dos mesos. Un cop acabades les obres, s’ha recuperat la circulació del trànsit als dos carrils afectats, un per sentit, entre les sortides 5 i 6.

A partir del gener del 2018 es preveu que es continuïn els treballs amb la construcció de dos murs laterals al tram que va des del Mercat de la Vall d’Hebron fins al pont de l’avinguda del Jordà, abans que es comenci la instal·lació de la llosa de cobertura. Per executar aquestes obres no serà necessari reduir el nombre de carrils, i per tant, no es preveuen afectacions del trànsit.

La cobertura de la ronda de Dalt permetrà reduir la contaminació acústica, pacificar l’espai que l’envolta per al gaudi dels veïns i les veïnes i millorar la connexió entre barris, ara molt fracturats per aquesta via. Les característiques del nou espai i les activitats que s’hi podran dur a terme es decidiran amb la participació del veïnat i les entitats a la Comissió de Seguiment de la ronda de Dalt.