• Inici
  • / Actualitat
  • / La Festa del Roser homenatja a les víctimes del 17 d'agost

La Festa del Roser homenatja a les víctimes del 17 d'agost

06/10/2017 - 11:24 h

L'Ajuntament de Barcelona participa a la 55a edició de la Festa del Roser amb una guarnició floral que ret homenatge a les víctimes de l'atemptat terrorista del passat 17 d'agost.

Del 7 al 12 d’octubre, La Rambla acull la seva festa major, la Festa del Roser, una festivitat que organitza diverses activitats culturals i de lleure per redescobrir i gaudir l’avinguda barcelonina.

La festa celebra enguany la seva 55 edició, una edició marcada per l’atemptat terrorista del 17 d’agost. En aquest sentit, l’Ajuntament ha realitzat una guarnició floral com a homenatge a les víctimes de l’atemptat. 

Cada any, l’Institut Municipal de Parcs i Jardins elabora una creació floral que comparteix espai a la Rambla amb la resta de creacions d’artistes, escoles d’art floral, etcètera. Enguany, el muntatge que es proposa són quinze troncs col·locats a mode d’espelma, un per cada víctima dels atemptats que van tenir lloc a la mateixa Rambla el 17 d’agost. Cada tronc tindrà un llaç negre i estaran envoltats de plantes i flors.  

Aquest homenatge floral de l’Ajuntament es podrà veure a la Rambla de Santa Mònica, prop de la sortida del Metro Drassanes, durant la Festa del Roser, del 7 al 12 d’octubre.