• Inici
  • / Actualitat
  • / Lliurades més de 300 ampolles plegables en només una setmana

Lliurades més de 300 ampolles plegables en només una setmana

08/08/2017 - 11:11

Part dels 2.947 propietaris i propietàries de gossos a Sant Andreu ja ha recollit l'eina portable per tal de ruixar els orins dels animals de companyia i mantenir nets els carrers.

Des del darrer 1 d’agost, els set equipaments oberts durant les vacances (un per barri) ha anat entregant als propietaris i propietàries dels gossos del Districte la nova ampolla que hauran d’emprar per netejar el carrer quan l’animal faci les seves necessitats.

El degoteig de persones per fer-se amb l’ampolla és constant i continuarà fins al proper 30 de setembre, dia en que finalitza el repartiment. Cal recordar que és obligatori tenir censats els animals de companyia i que, a més, la normativa municipal permetrà imposar sancions a aquells que no ruixin amb aigua els orins dels gossos.

Per centres, el que més ampolles ha repartit fins ara és Can Portabella, amb vora 100, mentre que el que menys ha pogut lliurar és el centre cívic de Baró de Viver, amb nou. A La Sagrera i a Navas ja s’han pogut entregar més de 50 ampolles i a la resta d’equipaments s’han entregat una mitjana de 30.

Aquestes ampolles s’han de recollir als equipaments oberts durant l’agost: els centres cívics del Bon Pastor, Baró de Viver, Navas, La Sagrera i Trinitat Vella, i els casals de barri de Congrés-Indians i Can Portabella.