Vine i descobreix la nova Fàbrica del Sol!

02/01/2018 - 14:03 h

Després d’un temps de rehabilitació, La Fàbrica del Sol, l'equipament d'educació ambiental de referència a Barcelona, reobre les portes amb una jornada plena d'activitats entorn de la sostenibilitat a la qual està convidada tota la ciutadania.

La jornada tindrà lloc diumenge 28 de gener de 10.30 a 14.30 hores a La Fàbrica del Sol, al  número 1 del  passeig Salvat-Papasseit (Barceloneta) de Barcelona.

Inclourà un munt d’activitats que es duran a terme tant a l’interior de l’edifici com en el seu voltant.

A l’exterior, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada. També s’hi servirà una xocolata calenta i es celebraran tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta, entre d’altres.

A l’interior de l’edifici, podreu visitar una exposició dissenyada per pensar i actuar al voltant de la sostenibilitat.

La mostra exhibeix una nova manera de fer (edifici sostenible) que, alhora, vol extrapolar-se a cadascun dels habitatges de tots els barris (estils de vida sostenibles) per millorar la seva eficiència i avançar cap a la ciutat del futur (ciutat sostenible).

A l’interior de l’edifici, concretament al Servei de Documentació d’Educació Ambiental, a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i al terrat coberta mosaic, també podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats sobre sons i sorolls, sobre generació renovable d’energia i sobre el Mapa Barcelona + Sostenible.

A més, l’Skamot Verd de l’escola Sant Ramon Nonat acompanyarà els visitants durant tota la jornada per oferir reptes ambientals i descobrir quin és el participant més sostenible.

Equipament de referència

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal dedicat a l’educació ambiental. Està ubicat en un edifici modernista que pertany al patrimoni industrial de la ciutat i que es troba al barri de la Barceloneta.

L’edifici de La Fàbrica del Sol és sostenible perquè inclou moltes solucions arquitectòniques i tècniques per tal d’estalviar energia i recursos.

El dia 28 de gener us hi esperen un munt de sorpreses per a petits i grans! No hi falteu!