La música i l’ESS protagonistes del nou espai BAM – Cultura Viva

21/08/2017

Els dies 22 i 23 de setembre el nou espai explorarà la connexió entre música i ESS.

 

L’edició d’enguany del festival Barcelona Acció Musical (BAM) de les Festes de la Mercè comptarà amb un nou espai al recinte de la Fabra i Coats. Es tracta de l’espai Cultura Viva que, durant els dies 22 i 23 de setembre, esdevindrà un punt de trobada i experimentació al voltant de la música en viu, altres economies de la cultura i les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Un nou context de festa major que va més enllà del concepte de música en viu. Un lloc on obrir un diàleg entre músics i assistents, on presenciar processos creatius de codi obert, on oferir una experiència completa: les persones assistents són agents actius en tots els escenaris i les activitats que se succeiran.

Al llarg de dia i mig la Fabra i Coats acollirà una festa major dissenyada i gestionada per un col·lectiu format per diversos agents vinculats a les economies socials, cooperatives i comunitàries. Un programa amb tallers, converses, presentacions, música en directe i una paella musicada; un punt de trobada de comunitats musicals, l’economia social i la cultura participativa

 

Altres notícies destacades

19/06/2018 - 10:17h

Arrenca una nova etapa del Pacte del Temps de Barcelona

La iniciativa compta amb una seixantena de noves mesures per racionalitzar l’ús del temps.

18/06/2018 - 16:02h

Barcelona Activa apropa el cooperativisme a la joventut

Tres projectes mostren als joves la possibilitat d'emprendre de manera col·lectiva i cooperativa.

04/06/2018 - 22:31h

Setmana de l'Energia a l'Espai Consum Responsable

El nou espai organitza activitats per sensibilitzar sobre l'ús eficient de l'energia.

Agenda