Translator of google :

Fires. This fair aims to make people more familiar with experiences and practices from the solidarity economy.

The Solidarity Economy Fair of Catalonia fills the Fabra i Coats factory with talks, project presentations, exhibitions, debates, round tables, screenings and children’s workshops, with the solidarity economy as the common denominator.

The Solidarity Economy Fair of Catalonia is a showcase for all products and services covering people’s everyday needs: housing, food and drink, leisure, knowledge, cooperatives, fair trade, services for individuals and companies, ethical finance and insurance, labour insertion, social enterprise, renewable energy, training, education etc. This annual event has an international profile and brings together a diverse array of experiences and practices from the social and solidarity economy in Catalonia.

 

Schedule


L'ESS es construeix de manera col·lectiva i allò que genera també ha de ser per a la comunitat. En aquesta FESC 2017 volem aprofundir en aquestes nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi. Enfront d'un capitalisme individualista i privatiu, volem construir una economia col·lectiva i accessible.

En aquest moment d'auge de l'ESS en el qual hem aconseguit que algunes administracions hi estiguin apostant com una font de creació de llocs de treball, volem aprofitar l'espai de la FESC per preguntar-nos com ens afecta això i quines dependències ens genera.

La Fira d'Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d'experiències i pràctiques de l'economia social i solidària del territori català.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Address:
C Sant Adrià, 20
District:
Sant Andreu
Area:
Sant Andreu
Post Code:
08030
City:
Barcelona

Users who viewed this also viewed...

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació C Sant Adrià 20 (Sant Andreu)
Festival d'Arquitectura "48h Open House BCN" Diferents edificis de la ciutat de Barcelona From 21/10/2017 to 22/10/2017