Esteu aquí

Actualitat

20/04/2018

Nova onada de subvencions a l’economia social i de proximitat als barris

Ajuntament. Es destinaran 2,5 milions d’euros a combatre la desertificació comercial i la gentrificació i a afavorir activitats amb retorn social.

17/04/2018

Acte de memòria per al president Companys

Memòria. Un faristol recorda la darrera residència a Barcelona del president de la Generalitat, assassinat pel franquisme, com a part del programa de senyalitzacions de la Primavera Republicana.

13/04/2018

La nova Enquesta sociodemogràfica de Barcelona fa una fotografia real de la ciutat

Enquesta. La població real de Barcelona se situa a l’entorn d’1.700.000 persones, segons l’enquesta feta en col·laboració amb l’Àrea de Drets Socials.

09/04/2018

Primavera Republicana: memòria i festa per celebrar els valors republicans

Memòria. Del 14 al 21 d’abril un ampli programa institucional, de memòria i festiu servirà per celebrar els valors de llibertat, igualtat i fraternitat.

06/04/2018

Les compres habituals, al barri

Comerç. El 94% dels barcelonins i les barcelonines van a comprar habitualment els productes alimentaris als comerços i mercats del seu barri de residència.

05/04/2018

Neix el rec, el projecte pilot de la moneda ciutadana als barris del Besòs

Comerç i mercats. A mitjan maig es posarà en marxa aquest projecte ciutadà per dinamitzar el comerç local i de proximitat a deu barris de la ciutat.

16/04/2018

Cap honor per a Miquel Mateu, el primer alcalde franquista

Memòria. Es revoca la Medalla d’Or de la Ciutat atorgada al primer alcalde franquista, Miquel Mateu, i s’anul·len els expedients de depuració de més de mil sis-cents funcionaris i funcionàries municipals.

11/04/2018

“El cohabitatge suposa un avantatge enorme en termes d’eficiència”

Habitatge. Sostre Cívic impulsa una de les primeres iniciatives de cohabitatge a la ciutat, a l’edifici situat al carrer de la Princesa, 49.

04/04/2018

Impuls a l’ocupació de qualitat a Horta-Guinardó

Economia. El Pla de desenvolupament econòmic inclou 33 mesures per millorar les oportunitats laborals de les persones en atur i dinamitzar el teixit econòmic i comercial del districte.

19/03/2018

Busquem nou projectes per a nou locals del Raval i el Casc Antic

Economia. S’obre la convocatòria de dinamització de baixos de protecció oficial per omplir de comerç de proximitat i d’economia sostenible el districte de Ciutat Vella mitjançant el programa “Local local”.

15/03/2018

Consum responsable, model socioeconòmic sostenible

Economia. El nou Espai Consum Responsable promou en la ciutadania una actitud més conscient, transformadora i sostenible des del punt de vista social, ambiental i econòmic.

10/03/2018

Pla per digitalitzar el comerç de proximitat

Comerç. Mesura de govern per estimular la venda en línia de comerciants i paradistes, mitjançant formació i ajuts per a la digitalització.

Pages