19 patis oberts durant el període de vacances escolars

Des del 26 de juny i fins al 31 de juliol, l’Ajuntament de Barcelona obre patis escolars, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, tots els dies de la setmana i a tots els districtes.

Un total de 19 patis escolars de centres educatius públics de Barcelona, situats als diferents districtes de la ciutat, obren les seves portes des de dilluns 26 de juny i fins al dilluns 31 de juliol, ambdós inclosos. Per mitjà de l’IMEB, l’Ajuntament de Barcelona, posa a disposició d’infants, joves i de les seves famílies un total de 19 patis escolars, com a espais d’ús públic i de joc lliure i ofereix als usuaris la possibilitat de participar també en les 55 activitats de dinamització educatives que s’han programat, gratuïtes i obertes a tothom.

S’obriran patis escolars, tots els dies de la setmana i a tots els districtes de la ciutat, com a espais d’ús públic i per gaudir també d’activitats educatives familiars, esportives, culturals, artístiques i maletes pedagògiques adreçades a infants, joves i les seves famílies.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com a objectiu optimitzar l’ús públic dels patis escolars, potenciar la seva vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure, amb activitats educatives, a infants, joves i les seves famílies, en un context segur i de proximitat, fora de l’horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars d’estiu, com aquest.

70 patis escolars oberts al barri

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen actualment un total de 70 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, que durant aquest passat curs escolar 2016-2017 han tingut més de 215.000 usos.

Aquesta iniciativa municipal compta també amb el suport d’entitats educatives i socials de la ciutat, la col·laboració dels districtes municipals i del Consorci d’Educació de Barcelona. A partir del 15 de setembre, els 70 Patis Escolars Oberts al Barri tornaran al seu horari habitual.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Documents

Compartiu aquest contingut