Camí Escolar, Espai Amic: Eines pedagògiques

Sessió formativa al Centre Cívic Sagrada Família per a centres adscrits al programa

Aquesta formació, que ha tingut lloc avui, ha estat adreçada al centres educatius adscrits al programa Camí Escolar, Espai Amic que es troben en diverses fases de la creació del camí escolar -que se situarà al voltant del seu centre- i també els que el tenen consolidat des de fa temps. En aquesta sessió s’han presentat diverses eines pedagògiques i materials didàctics que des del programa s’ofereixen a escoles bressol, escoles d’educació infantil i primària i instituts d’ensenyament secundari.

Els centres educatius participants han estat: Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, Jesuïtes Gràcia-Col·legi Kostka, Els Horts, Escola La Sedeta, Les Acàcies, Cor de Maria Sabastida, Escola Providencia del Corazon de Jesus, CE Montseny, La Farigola de Vallcarca, Fructuós Gelabert, Mestre Enric Gibert, La Salle Comtal, Escola Font d’en Fargas, Escola Calderón, Patronat Domènech, EBM El Timbal, Carlit, Fedac Amílcar, Escola Projecte, Escola Baixeras, Miquel Bleach, Heura i Marillac. Durant la formació, els docents dels 23 centres participants han treballat les diverses propostes d’activitats insistint en l’objectiu que l’alumnat sigui el veritable protagonista del projecte.

La proposta d’activitats té en compte tots els nivells educatius, les diferents àrees curriculars i les diverses competències a treballar, així com la possibilitat de treballar a l’aula, amb les famílies i amb les entitats i botigues del camí escolar.

Compartiu aquest contingut