Cloenda de la 4a edició del programa Barcelona Aula Mòbil

Té lloc a la Filmoteca de Catalunya i ha comptat aquest curs amb la participació de 1.313 alumnes, de 32 centres educatius.

Dilluns 29 de maig, a les 10:30 hores, a la Filmoteca de Catalunya (plaça Salvador Seguí, 1-9), té lloc l’acte de cloenda i de lliurament de diplomes a l’alumnat participant durant aquest curs 2016-17 en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració de la regidoria de Feminismes i LGTBI, i el suport del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. 

L’acte serà presidit per la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, acompanyada del Comissionat d’Educació i Universitats, Miquel Àngel Essomba, i comptarà amb la presència del director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, i de la degana del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, Marta Fernández, entre d’altres. 

Durant aquest curs 2016-17, han participat 32 centres educatius, dels 10 districtes de la ciutat, 1.313 nois i noies i 51 professors. A l’acte hi assistiran representants dels diferents centres participants i es projectaran diversos curtmetratges dels 188 desenvolupats durant tot el curs sota el tema “Diversitat sexual i gènere”.

Aquest programa, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, es desenvolupa des de fa quatre cursos escolars, i s’adreça a alumnat, professorat, i les seves famílies, de 6è de primària, ESO i educació especial, de centres educatius sostinguts amb fons públics. La iniciativa municipal Barcelona Aula Mòbil té com a objectiu potenciar la formació de l’alumnat en el llenguatge audiovisual i promoure el coneixement, la tecnologia i la innovació a través de dispositius mòbils, com a eines de producció audiovisual, per mitjà especialment de tauletes digitals.

Compartiu aquest contingut