Concurs per coreografia-direcció del Tot Dansa’19

Concurs públic per a la coreografia i direcció artística del projecte “Tot Dansa”, edició 2019 

Les bases de la convocatòria del concurs públic per seleccionar la persona que serà la responsable de la coreografia i direcció artística del projecte TOT DANSA 2019, organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, ja s’han fet públiques.

TOT DANSA, que és un projecte educatiu creat fa més de dinou anys, s’adreça als centres educatius de secundària i batxillerat públics de Barcelona i té com a objectiu la promoció específica del llenguatge de la dansa contemporània per aconseguir motivar l’alumnat dels centres participants en l’expressió artística, vivint-la de primera mà.

El projecte inclou, a més, la participació de les Escoles Municipals de Música de Barcelona, que adapten la música per a cada edició i que la interpreten en viu el dia de la mostra que té lloc com a cloenda. El programa es presenta com una eina educativa i de formació pel professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat.

Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra, que tindrà lloc a l’escenari del Mercat de les Flors el 6 de juny de 2019.

Les bases es poden consultar AQUÍ

Compartiu aquest contingut