Educació al llarg de la vida a Barcelona. Realitat i Perspectives

Divendres 13 d’abril, des de les 9:30 hores i fins a les 14:00 hores, al Palau Macaya (passeig de Sant Joan, 108), promogut des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, tindrà lloc la jornada de treball i reflexió “L’educació al llarg de la vida a Barcelona. Realitat i perspectives”.

És una jornada adreçada, principalment, a professorat i alumnat d’escoles de persones adultes, educadors socials, professionals d’entitats d’aquest sector, associacions, institucions públiques i privades, i de la recerca i extensió universitària, entre d’altres.

Totes les persones interessades en assistir es poden inscriure en aquest enllaç.

L’entrada és lliure i l’aforament limitat.

Programa:

9.30 h Acreditació i lliurament de material
9.45 h Presentació de la jornada, a càrrec Miquel Àngel Essomba, comissionat d’Educació, Infància  i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.
10.00 h Presentació de l’informe  “Joves amb necessitats d’inserció educativa o laboral”,  a càrrec d’Anna Punyet de l’Observatori de l’FP de la Fundació BCN Formació professional
10.45 h Taula d’experiències:

  • Participació Erasmus+, Centre de Formació d’Adults Bon Pastor
  • La Troca – Escola Comunitària de Formació Permanent
  • Programa d’activitats formatives per a públic adult a la xarxa de centres cívics de Barcelona (ICUB)

Modera: Albert Sanchez-Gelabert, sociòleg de la UAB

12.00 h Pausa
12.30 h Presentació de l’Estudi  “L’educació al llarg de la vida a Barcelona: educació postobligatòria i pràctiques educatives comunitàries”, a càrrec de Ricard Gomà, director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.
13.30 h Clausura de la jornada, a càrrec de Miquel Àngel Essomba, comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació

Compartiu aquest contingut