Els 70 Patis Escolars Oberts al Barri reobriran el 14 de setembre

Els 70 Patis Escolars Oberts al Barri tornen a obrir en l’horari habitual el 14 de setembre.

Després del període de les vacances escolars d’estiu, els 70 Patis Escolars Oberts al Barri que hi ha actualment distribuïts per tots els districtes de la ciutat, tornaran a obrir les seves portes divendres 14 setembre, amb el seu horari habitual. Amb entrada lliure per a tothom, els interessats els poden utilitzar com a espais d’ús públic i també participar en diferents tipus d’activitats gratuïtes de dinamització educativa.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com a objectiu optimitzar l’ús públic dels patis escolars, potenciar la seva vessant educativa i social, i oferir una alternativa de lleure amb activitats educatives per a infants, joves i les seves famílies, en un context segur i de proximitat, fora de l’horari escolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars d’estiu. 

Durant el passat curs escolar 2017-2018, els 70 Patis Escolars Oberts al Barcelona van tenir més de 210.000 usos.

Aquesta iniciativa municipal, impulsada des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, compta també amb el suport d’entitats educatives i socials de la ciutat, la col·laboració dels districtes municipals i del Consorci d’Educació de Barcelona.

Compartiu aquest contingut