Inauguració de l’Escola Municipal de Música de Can Fargues

Dissabte 10 de juny, en horari de matí i de tarda, tindrà lloc la inauguració de l’Escola Municipal de Música de Can Fargues, situada a l’avinguda de Frederic Rahola, 2-8, al districte d’Horta Guinardó. S’han organitzat portes obertes durant el matí i concerts durant la tarda.

La inauguració de l’EMM Can Fargues es fa coincidint amb la Festa Major del barri de la Font d’en Fargues.

Durant el matí hi haurà portes obertes i a la tarda tindrà lloc la inauguració institucional i diferents concerts i audicions musicals amb la participació d’alumnat i professorat de l’escola. L’entrada és lliure i oberta a tothom.

Programa:

11 a 13.30 h. Portes obertes.
17.15 h. Inauguració institucional, al jardí de la masia de Can Fargues.
17.30 h. Concert a càrrec d’agrupacions instrumentals i corals de l’escola, al jardí de la masia.
18.00 h. Concert a la Sala d’Audicions de l’EMM Can Fargues, a càrrec de l’orquestra, conjunt de pianos i conjunt de guitarres.

L’Ajuntament de Barcelona va adquirir l’antiga masia de Can Fargues, i després d’un procés de rehabilitació i reforma de l’edifici, amb un seguit de treball arqueològics i de conservació i restauració, des d’aquest curs 2016-2017, és la seu de la nova Escola Municipal de Música Can Fargues.

Barcelona disposa d’un total de cinc escoles municipals de música, que es gestionen des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona):

EMM Can Fargues. Avinguda de Frederic Rahola, 2-8 (districte d’Horta – Guinardó). Plana web: barcelona.cat/emmcanfargues

EMM Can Ponsic. Avinguda de J.V.Foix, 51 (districte de Sarrià – Sant Gervasi). Plana web: barcelona.cat/emmcanponsic

-EMM Eixample – Joan Manuel Serrat. Carrer de Sardenya, 368 (districte de l’Eixample). Plana web: barcelona.cat/emmeixample

-EMM Nou Barris. Carrer de Río de Janeiro, 11 (districte de Nou Barris). Plana web:  barcelona.cat/emmnoubarris

-EMM Sant Andreu – Mestre Pich Santasusana. Carrer de Segadors, 2 (districte de Sant Andreu). Plana web: Barcelona.cat/emmsantandreu

Compartiu aquest contingut