La BAM participa a la 2a Setmana de l’Àlbum

La Biblioteca Artur Martorell participa a la 2a Setmana de l’Àlbum Barcelona

Des del 2 i fins a l’11 de novembre de 2018, a Barcelona i diferents comarques, té lloc la 2a edició de la Setmana de l’Àlbum amb més d’un centenar d’activitats al voltant del gènere àlbum a llibreries, escoles i biblioteques.

Les activitats consistiran en trobades amb autors, tallers, exposicions, xerrades sobre el gènere i activitats lúdiques com gimcanes literàries, adreçades a infants, joves, famílies i formadors.

A la Biblioteca Artur Martorell (plaça d’Espanya,5), dimarts 6 de novembre, a les 18.00 hores, tindrà lloc la xerrada “Claude Ponti i Kitty Crowther: dos autors singulars”, a càrrec d’Oblit Baseiria, llibretera i editora, qui parlarà sobre aquests autors amb personalitat singular i poc coneguts al nostre país del catàleg de Corimbo per als més petits. L’entrada és lliure, l’aforament limitat i és una xerrada recomanada per persones amb més de 18 anys.

La Setmana de l’Àlbum és organitzada per Àlbum Barcelona, entitat formada per editorials independents, que té com a objectiu a donar visibilitat i rellevància social a l’àlbum il·lustrat i aquesta 2a edició compta amb el suport de la Biblioteca Artur Martorell (Institut Municipal d’Educació de Barcelona-Ajuntament de Barcelona).

Compartiu aquest contingut