Cursos Oberts al Conservatori Municipal de Música

Preinscripció als Cursos Oberts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Des del 2 i fins al 7 de juliol i des del 6 i fins al 16 de setembre, ambdós inclosos, es poden fer les preinscripcionson line als Cursos Oberts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona per al curs 2018-2019.

Entre d’altres objectiu, el propòsit d’aquests cursos és facilitar una relació natural i participativa dels participants amb la música.

Els Cursos Oberts, per a persones majors d’edat, sense coneixements musicals previs o amb pocs anys de pràctica musical, ofereixen la possibilitat de gaudir de: formació teòrica, cultura musical, formació instrumental o pràctica musical de conjunt.

Després del procés de preinscripció, i del posterior procés de matrícula per l’alumnat admès (la informació de l’alumnat admès es farà pública a partir del 20 de setembre), dilluns 8 d’octubre s’iniciaran el Cursos Oberts, en les diferents modalitats.

Per a més informació dels tipus de cursos oberts, preu públic de cada curs i/o preinscripció, es pot consultar: ajuntament.barcelona.cat/conservatori/cursos-oberts

Compartiu aquest contingut