Patis Escolars Oberts al Barri per Nadal i Reis

L’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, ofereix la possibilitat de gaudir d’un total de 28 patis escolars distribuïts per tots els districtes de la ciutat durant aquest període de vacances escolars de Nadal i Reis.

Des de dissabte 22 de desembre i fins al dilluns 7 de gener, excepte els dies 25 i 26 de desembre de 2018 i els dies 1 i 6 de gener de 2019, s’obriran un total de 28 patis escolars situats als diferents districtes de la ciutat com a espais d’ús públic, al servei d’infants, joves i famílies. Tindran lloc, a més, diferents activitats de dinamització educativa, en aquests patis oberts, sempre amb entrada lliure per a tothom.

Horaris dels Patís Escolars Oberts al Barri per Nadal i Reis AQUÍ.

Els 69 patis escolars oberts al barri de la ciutat tornaran a obrir en el seu horari habitual, després del període de vacances escolars de Nadal i Reis, a partir del 8 de gener de 2019.

Patis Escolars Oberts al Barri

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa.

Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències i recull els indicadors d’ús establerts.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Compartiu aquest contingut