Patis escolars oberts per Nadal i Reis

L’Ajuntament de Barcelona ofereix la possibilitat de gaudir d’un total de 30 patis escolars a districtes de la ciutat durant aquest període de vacances escolars.

Des de dissabte 23 de desembre i fins al diumenge 7 de gener, excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener, l’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i dels Districtes, posa al servei de la ciutat un total de 30 patis escolars situats a diferents districtes i organitza un total de 41 activitats de dinamització educativa (esportives, culturals, artístiques, jocs de taula, contes, etc). Aquestes activitats, amb entrada lliure i obertes a tothom, es podran gaudir coincidint amb l’horari d’obertura dels patis escolars durant aquest període de vacances escolars.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa. Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències i recull els indicadors d’ús establerts. Aquesta iniciativa municipal compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Al web barcelona.cat/educacio es poden consultar les activitats de dinamització educativa que es desenvolupen als patis escolars oberts al barri, les adreces, els horaris i altres informacions referents al programa. D’altra banda, l’horari habitual dels 70 patis escolars oberts al barri de la ciutat es tornarà a posar en marxa a partir del 8 de gener, una vegada finalitzades aquestes vacances escolars.

 

Compartiu aquest contingut