Preinscripció a les escoles municipals de música de Barcelona

En marxa el procés de preinscripció per al curs 2019-2020 a les cinc escoles municipals de música de l’Ajuntament de Barcelona, que es gestionen per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació. Es poden presentar sol·licituds des de dimarts 30 d’abril i fins al dimecres 8 de maig, ambdós inclosos.

La ciutat disposa actualment de les escoles municipals de música: EMM Can Fargues (avinguda de Frederic Rahola, 2 – 8, al districte d’Horta – Guinardó); EMM Can Ponsic (avinguda J.V.Foix, 51, districte de Sarrià – Sant Gervasi); EMM Eixample – Joan Manuel Serrat (carrer Sardenya, 368, districte de l’Eixample); EMM Nou Barris (carrer Río de Janeiro, 11, districte de Nou Barris) i EMM Sant Andreu – Mestre Pich Santasusana (carrer Segadors, 2, districte de Sant Andreu).

A les Escoles Municipals de Música de Barcelona s’ofereix la possibilitat de participar en activitats de formació musical en diferents estils, instruments, agrupacions i grups de cant coral, des dels 5 anys d’edat, i a l’EMM Can Fargues, des dels 4 anys. També s’ofereixen propostes i aprenentatges musicals per alumnat amb més de 18 anys i tallers trimestrals de Música per a nadons.

Per al curs 2019-2020, s’ofereixen més de 145 places d’iniciació per als més petits i fins a 275 places a diversos programes de formació de llarga durada.

Preinscripció online:

La presentació de sol·licituds de preinscripció es pot fer, per mitjà dels webs que tenen les escoles municipals de música (a més, també, excepcionalment, de manera presencial a cada centre):

Escola Municipal de Música Eixample – Joan Manuel Serrat
Escola Municipal de Música Sant Andreu – Mestre Pich Santasusana
Escola Municipal de Música Can Ponsic
Escola Municipal de Música Nou Barris
Escola Municipal de Música Can Fargues

Les famílies podran fer el seguiment de la seva sol·licitud a través de les corresponents planes webs i, a més, els centres faran públics els resultats del procés també als taulers d’anuncis de cada centre.

Per al nou alumnat admès a les escoles municipals de música de Barcelona, la matrícula es formalitzarà del 5 al 14 de juny, ambdós inclosos.

Compartiu aquest contingut