Preinscripció al programa Barcelona Aula Mòbil 2017-18

Els centres participants treballaran la temàtica: “Islamoquè? Coneixent-nos i reconeixent-nos en la diversitat”

Adreçat als centres educatius de la ciutat i fins al 20 d’octubre, és obert el període de preinscripció per poder participar en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, corresponent al curs escolar 2017-18, i que impulsa l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. “Islamoquè? Coneixent-nos i reconeixent-nos en la diversitat” serà la temàtica d’aquest curs, amb el suport de l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència.

Aquesta iniciativa municipal té com a objectiu treballar cada curs escolar, per mitjà d’una temàtica concreta, la formació de l’alumnat en el llenguatge audiovisual i impulsar el coneixement, la tecnologia i la innovació mitjançant dispositius mòbils, com a eines educatives i de producció audiovisual, especialment de tauletes digitals.

Des de fa quatre cursos escolars, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona promou aquest programa educatiu que s’adreça a professorat, alumnat i les seves famílies, de 6è de primària, ESO i educació especial, de centres educatius de la ciutat sostinguts amb fons públics.

Les temàtiques que s’han treballat fins ara en les diferents edicions del programa educatiu Barcelona Aula Mòbil han estat: La inclusió social (2013-14); Els drets i deures de la ciutadania de Barcelona (2014-15); Construint convivència des de la diversitat (2015-16); La diversitat sexual i de gènere (2016-17) i, durant aquest curs escolar 2017-18, Islamoquè? Coneixent-nos i reconeixent-nos en la diversitat.

 

Compartiu aquest contingut