Programa Petits Talents Científics, curs 2017-18 

Durant aquesta sessió, adreçada a docents dels centres d’educació infantil i primària públics i concertats de Barcelona interessats en el programa municipal Petits Talents Científics, es presentarà el programa previst i els recursos que s’oferiran al servei d’aquests centres durant aquest curs escolar 2017-18. La presentació del programa tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (plaça d’Espanya,5, 1a planta).

S’ofereixen dos cursos gratuïts, un per a professorat d’educació infantil sobre Espais de ciència, possibilitats i límits i un altre per a professorat de cicle mitjà i superior d’educació primària que tractarà Els fenòmens astronòmics.

L’objectiu d’aquest programa educatiu és fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències per part de l’alumnat d’educació infantil i primària d’escoles de Barcelona. En aquest sentit, als centres participants aquest curs se’ls facilitarà diferents recursos i orientacions pedagògiques que ajudin al professorat a desenvolupar i implantar a l’aula, amb l’alumnat, metodologies més participatives i creatives que permetin la realització de petits treballs de recerca i de pràctiques experimentals per part dels nois i noies.

Petits Talents Científics és una iniciativa de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), coorganitzada conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i l’Obra Social “la Caixa”.

Compartiu aquest contingut