Sònia Gómez dirigirà el programa Tot Dansa’19

Sònia Gómez guanya el concurs públic del projecte educatiu Tot Dansa’19

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez ha estat la persona escollida, per concurs públic, per ser la responsable de la coreografia i direcció artística del projecte educatiu Tot Dansa 2019, organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, Mercat de les Flors i Institut del Teatre.

El jurat, d’acord amb els criteris descrits en les bases i objectius del projecte, ha resolt el concurs a favor de Sònia Gómez per la seva aposta pels elements i estratègies singulars del llenguatge escènic d’avantguarda posats al servei d’un projecte artístic-pedagògic en el context escolar; i els valors que posa en joc a l’hora d’abordar el procés i construcció en conjunció alumnat, professorat i direcció artística.

Tot Dansa és un projecte educatiu creat fa més de dinous anys per part de l’Ajuntament de Barcelona que s’adreça a alumnat de centres educatius de secundària i de batxillerat públics de la ciutat i que té com a objectiu la promoció específica de la dansa contemporània, com a forma d’expressió artística, entre l’alumnat dels centres participants.

La responsable de la coreografia i direcció del Tot Dansa’19, s’encarregarà de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció del resultat final d’aquest projecte educatiu que tindrà lloc el 6 de juny de 2019, a l’escenari del Mercat de les Flors amb la participació de l’alumnat dels centres participants. A més, també, aquest projecte té la participació d’alumnat de les Escoles Municipals de Música de Barcelona que interpretaran diferents peces musicals en directe durant aquest acte de cloenda.

Sònia Gómez Vicente (La Sénia -Tarragona-, 1973)

Va estudiar Dansa Contemporània i Coreografia a l’Institut del Teatre (Barcelona) i al Performing Arts Research and Training Studios (P.A.R.T.S), de Brussel·les (Bèlgica). Entre d’altres, ha col·laborat amb les companyies General Elèctrica, La Carniceria Teatro i La Fura dels Baus; el ballarí i director teatral Sergi Faustino; l’artista Joan Morey; l’autor de còmic Juan Sáez; el grup musical Chicks on Speed; la dissenyadora de moda Txell Miras; el programa ExtraRadi de ComRàdio, etc. A més, és autora de diferents espectacles i performances.

Compartiu aquest contingut