XXIII Audiència Pública als nois i noies de Barcelona. El zoo que volem.

Dimecres 23 de maig, a les 10.00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume, 1), tindrà lloc l’acte institucional de cloenda del programa educatiu “XXIII Audiència Pública als nois i noies de Barcelona. El Zoo que volem”, organitzat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona amb la participació de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte serà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada de la quarta tinenta d’Alcaldia de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i del comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, entre d’altres.

En total, és previst que assisteixen a aquest acte uns 250 nois i noies, en representació d’uns 1.400 joves, de 34 centres educatius de la ciutat que han participat aquest curs escolar 2017-2018, en la XXIII Audiència Pública als nois i noies de Barcelona i audiències públiques als districtes de Sant Martí, Sarrià-Sant Gervasi, Nou Barris, Gràcia i Sant Andreu, i que assistiran acompanyats de professorat i familiars.

Durant l’acte, alumnat de primària, secundària i d’educació especial, entre 11 i 17 anys, presentaran al consistori suggeriments, idees, conclusions i propostes treballades durant aquest curs escolar sobre el futur del zoo de Barcelona.

Una vegada finalitzat l’acte, des del govern de la ciutat s’anunciarà el tema de la XXIV Audiència Pública als nois i noies de Barcelona per treballar-lo durant el proper curs per part dels centres educatius participants.

Compartiu aquest contingut